Dacă ar fi gudron adevărat, aș spune să faceți vechiul truc de scuturare și fărâmițare în care îl puneți într-o sticlă de pastile cu o monedă de 5 cenți și un penny (spun ambele pentru că nu-mi amintesc exact care dintre ele), apoi puneți gudronul în sticlă cu ele și un pic de praf de copt (NU SODA) ca aproximativ 1-2 lingurițe pe gram, deci nu prea mult, apoi scuturați naibii din ea pentru câteva minute bune. Apoi puneți-l în congelator timp de aproximativ 10 minute, apoi scuturați-l naibii din nou și ar trebui să se descompună în bucăți mici aproape pulverulente care pot fi inhalate. Urăsc gudronul și, din moment ce nu folosesc perfuzie, asta fac dacă nu găsesc decât gudron, dar chestia asta pare mai tare decât gudronul pe care îl văd de obicei. Mă face să mă întreb dacă nu poate fi fumat ca opiul. Pe care l-ai cerut în comandă? Gun pulbere sau afgan? Am primit un G de afgan pentru un prieten și a avut unele bucăți mici amestecate cu pulbere tan, dar nu au fost nimic de genul asta, și potența a fost destul de bun, de asemenea. Am văzut oameni amesteca negru, tan, și un pic de alb într-un fel de mini blender și l-au numit cookie-uri și crema, chestii a fost foc, dar a lucrat cel mai bine cu IV