Viteza mea este de ardere...

bordello

Don't buy from me
Resident
Reaction score
8
Bună ziua, am nevoie de ajutor.
Am făcut o viteză de lot din ulei cu bio Etanol am pus în jos la PH 6,9 și ive pus-o direct în congelator pentru 10h. Am vrut să testez ceva și am luat ceva pe o farfurie. Am vrut să se usuce mai repede așa că am toom o lumină și a aprins placa gaură haha ceea ce a fost vina mea. Ar trebui să o las în cablul proaspăt pentru câteva ore pentru a evapora mai mult etanolul?

blockchain

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Da 😂 până se usucă

OTC_HomeChemist

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
10
În primul rând, etanolul nu este o alegere bună din cauza presiunii destul de scăzute a vaporilor, iar procesul de uscare va fi destul de lent. Bioetanolul comercial obișnuit denaturizat va conține, de asemenea, aproximativ 3-4% apă, precum și anumiți agenți de denaturizare (astfel încât etanolul să nu fie adecvat pentru băut) și acesta va fi, de obicei, 1% metiletil cetonă/ 2-butanonă și, uneori, o cantitate foarte mică de bitrex.

Apa nu este chiar o problemă, dar va întârzia procesul de uscare cel puțin până la uscarea completă. MEK poate reacționa potențial cu baza de amfetamină (formarea iminei), dar din moment ce există și apă prezentă, aceasta ar fi hidrolizată oricum, deci nicio problemă aici...

Cu toate acestea, bitrexul nu se va evapora și chiar și cantități mici rămase în produsul final vor altera gustul.

În afară de aceasta, procesul de uscare poate fi accelerat prin încălzire la 50 sau chiar 80 de grade Celsius fără ca sulfatul de amfetamină să se descompună. Dacă este ajustat la un Ph de 6,9, produsul final uscat nu ar trebui să producă o senzație puternică de arsură.

blockchain

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
19
O modalitate bună de uscare este cuptorul/placa termică. Folosiți doar un tempmetru pentru a nu o supraîncălzi. Temperatura de fierbere a etanolului este de 80C, deci 60-80C ar usca-o foarte repede

bordello

Don't buy from me
Resident
Reaction score
8
Acest lucru nu afectează calitatea vitezei

blockchain

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Punctul de fierbere al amfetaminei este de 203C, iar punctul de topire este de 146C, astfel încât orice sub această valoare nu va avea niciun efect asupra acesteia. 60-80C este perfect, deoarece etanolul fierbe la 80C. Nu va afecta calitatea vitezei, dar etanolul va dispărea în câteva minute

blockchain

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Fiecare materie are 3 forme. Solid, lichid și gaz. Odată ce se transformă în gaz, se va "rupe". fiziologia sa de bază (scuze pentru engleza proastă)