Bună ziua tuturor,
Am fost rugat de un prieten acum câteva luni să încerc să-l ajut cu experimentul său de ocolire a precursorului din ceara sa PMK. Scopul său era să o transforme în ulei PMK pentru sinteza MDMA. Mi s-a promis un procent din produsul final (MDMA moonrock) dacă îl pot ajuta să descopere metoda de transformare a cerii PMK în ulei, astfel încât să poată continua producția - el are un laborator de dimensiuni decente, care era în impas din cauza precursorului.
Avea o foaie de instrucțiuni foarte vagă și neclară pe care urma să o folosim ca ghid pentru a experimenta transformarea cerii în ulei.
De îndată ce am citit-o, am știut că din foaia de instrucțiuni lipseau detalii esențiale, dar eram încrezători că vom putea rezolva problemele care lipseau.
După două experimente eșuate, am reușit să transformăm ceara în ulei PMK, pe care l-a folosit apoi pentru a-și relua producția de MDMA.
Am început cu 5 kg de ceară și am obținut un randament de 60 %, iar la final am obținut 3 l de ulei. El a produs aproape 3 kg de MDMA cu acel ulei și nu am primit niciodată procentul promis, iar el nu mi-a mai răspuns la apeluri.
Nu am notat niciodată măsurătorile exacte ale chimicalelor de susținere pe care le-am folosit în timpul experimentelor noastre. El a pregătit toate măsurătorile, ceea ce sper să învăț de pe acest forum.
Am o memorie pe termen scurt foarte proastă, dar voi face tot posibilul să împărtășesc ceea ce am învățat din acel experiment.
Din câte îmi amintesc, metoda + substanțele chimice + măsurătorile pe care le-am folosit au fost:
1) ceară PMK - 5 kg / 5 litri (am încălzit ceara solidă la formă lichidă)
2) etanol - ?
3) apă distilată - ?
4) acid clorhidric - ? (picurat încet - rotire rapidă în interiorul vasului reactorului timp de 3 - 4 ore după ce hcl a terminat picurarea)
5) DCM ca solvent
6) transferat la evaporare rotativă la 60° până când dcm a fost evaporat în întregime.
Rezultat: 3L de ulei PMK (aromă plăcută, lichid ușor maroniu-auriu)
Sper că cineva poate face lumină în problema mea :
Mi-ar plăcea să știu care sunt măsurătorile exacte pe care le-am folosit și orice informație relevantă pe care aș putea să o uit și care este necesară pentru a repeta cu succes metoda de conversie a cerii PMK în ulei PMK pentru producția de mdma.
Orice cunoștințe și ajutor în această privință sunt foarte apreciate!
Îmi cer scuze pentru o postare atât de lungă - vă mulțumesc pentru lectură și aștept cu interes orice răspuns.