- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 30
Am acces atât la pseudo/efedrină, dar toate conțin povidonă. Am citit că aceasta este o pacoste și face imposibilă extracția A/B. Aceasta nu o conține. Este posibil să extrag pseudo pur din ea? Cum aș face pas cu pas? Am găsit o rețetă pentru metamfetamină aici, doar am nevoie de ajutor pentru a începe
opțiunea #1
1 comprimat filmat conține 60 mg clorhidrat de pseudoefedrină și 150 mg ibuprofen
Conținutul de excipienți:
Conținutul miezului tabletei: fosfat de calciu; amidon, porumb; amidon glicolat de sodiu; hipromeloză E-5; stearat de magneziu
Conținutul stratului de acoperire al comprimatelor: hipromeloză E-5; macrogol 6000; talk; dioxid de titan; colorant lac Ponceau 4R 22% (E124)
dacă cineva știe cum să se descurce cu povidona și alte prostii opțiunea #2
pseudoefedrină (mult mai mult)loratadină(5mg)
Excipienți:
Nucleul comprimatului conține: lactoză, monohidrat; amidon, porumb; povidonă; stearat de magneziu.
Învelișul comprimatelor conține: zaharoză; sulfat de calciu, anhidru; sulfat de calciu, dihidrat; convorbire; colofoniu;
gumă arabică; zeină; dioxid de titan; acid oleic; săpun (sub formă de pulbere); celuloză, microcristalină; carnauba
ceară; ceară albă.
opțiunea #1
1 comprimat filmat conține 60 mg clorhidrat de pseudoefedrină și 150 mg ibuprofen
Conținutul de excipienți:
Conținutul miezului tabletei: fosfat de calciu; amidon, porumb; amidon glicolat de sodiu; hipromeloză E-5; stearat de magneziu
Conținutul stratului de acoperire al comprimatelor: hipromeloză E-5; macrogol 6000; talk; dioxid de titan; colorant lac Ponceau 4R 22% (E124)
dacă cineva știe cum să se descurce cu povidona și alte prostii opțiunea #2
pseudoefedrină (mult mai mult)loratadină(5mg)
Excipienți:
Nucleul comprimatului conține: lactoză, monohidrat; amidon, porumb; povidonă; stearat de magneziu.
Învelișul comprimatelor conține: zaharoză; sulfat de calciu, anhidru; sulfat de calciu, dihidrat; convorbire; colofoniu;
gumă arabică; zeină; dioxid de titan; acid oleic; săpun (sub formă de pulbere); celuloză, microcristalină; carnauba
ceară; ceară albă.