• Forumun Türkçe bölümüne hoş geldiniz, kişilerinizi (Jabber, Telegram, Signal, vb.) göndermenin kalıcı bir yasakla sonuçlanacağını unutmayın! Emanet hesabı kullanmadan bir şey almaya veya satmaya karar verirseniz ve para kaybederseniz, size yardımcı olamayacağız.

Istanbul Produse relaxante

universitedennefretediyor

Don't buy from me
New Member
Language
🇹🇷
Reaction score
0
Bună ziua tuturor, nu știu cât de activă este această comunitate, dar sunt sigur că pot avea încredere în cunoștințele oamenilor de aici. După cum puteți înțelege din numele meu, mă pregătesc pentru examenul universitar și am probleme precum stres, anxietate, insomnie. Există produse recomandate pentru astfel de situații pe care le pot cumpăra ușor din farmacie? V-aș fi foarte recunoscătoare dacă m-ați ajuta. Mulțumesc anticipat tuturor

Alper192535

Don't buy from me
Resident
Language
🇹🇷
Reaction score
9
Ozaprin al

Don't buy from me
New Member
Language
🇹🇷
Reaction score
0
Acum am citit despre ozaprin pe internet și, deși mă face să dorm bine, am văzut comentarii că îi face pe unii oameni neliniștiți. De asemenea, nu am putut găsi informații clare cu privire la faptul dacă poate fi cumpărat fără prescripție medicală. Ar trebui să jefuiesc o farmacie sau ce ar trebui să fac?

Trgate

Don't buy from me
Member
Language
🇹🇷
Reaction score
0
Ozaprin este disponibil fără prescripție medicală. Dacă nu îl găsiți, puteți cumpăra și o marcă diferită de Olanzapină, care are același ingredient activ și are același efect. Dacă nu doriți să aveți probleme cu dozajul, tabletele de 10 mg sunt potrivite.

Don't buy from me
New Member
Language
🇹🇷
Reaction score
0
În primul rând datorită am folosit-o de câteva ori și am dormit foarte profund, dar nu cred că o voi mai folosi decât dacă este foarte necesar. Am simțit o mică retragere, nu știu de ce

K0D3IN

Don't buy from me
Resident
Language
🇹🇷
Reaction score
1
Recomand duloxetina, m-a ajutat cu somnul, dar are efectul secundar neplăcut de a reduce calitatea somnului. În afară de asta, a tăiat anxietatea și stresul ca sentimente ca anxietatea și stresul, Duxet este vândut sub numele Duloxx. Fără prescripție medicală