Question Primirea anonimă a comenzii din China.

craris100

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
36
Bună, Im din Spania și am fost de a face China comanda de mai mulți ani în urmă și eu nu știu ce este cel mai bun mod de a primi comanda anonim.
Cineva mă poate sfătui care este cel mai bun mod de a primi comenzi din China?
Cred că este posibil să primească toate în dulapuri sau magazine Shipping point, dar eu nu-l încercați încă.
Orice reccomendation pentru acest scop?
Mulțumesc.

Eve5586

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Solutions
1
Reaction score
21
Deals
68
Puteți utiliza dulapuri pentru a primi bunuri. Este sigur.
În mod normal, avem propria companie aeriană specială, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la transfer.

Dacă mai aveți întrebări, PM vă rog.

firskycindy

Don't buy from me
Resident
Reaction score
11
Deals
11
Puteți primi bunurile într-un dulap sau într-un magazin cu punct de expediere. Aveți nevoie doar de o locație, un nume fals și un număr de telefon fals, iar apoi vi se va da un număr de urmărire și veți urmări toate informațiile de livrare.
avem linie specială poate face asta pentru a vă păstra 100% a primit bunurile

ketamineleader

Don't buy from me
Resident
Reaction score
12
Deals
3
Și eu sunt în Spania și a primi un colet anonim din China este 100% imposibil.
expedierea nu poate fi redirecționată către locker pentru că oricând cer bani la livrare + semnătură
ups și dhl ambele nu au locker în Spania (seur și inpost au unele, dar super plin de camere)
cel numit ems care transformă correos în Spania este livrat la ușă sau trebuie să colectezi direct de la oficiul poștal cu toate riscurile aferente dacă nu te găsesc acasă
puteți închiria o cutie poștală sau o casă Airbnb sau întrebați un magazin pakistanez dacă vă poate face o favoare, dar să fiți anonim este aproape imposibil
păstrați întotdeauna telefonul și laptopul criptate și nu dați niciun pin sau informație
cel puțin nu există dovezi în caz de lucruri rele
dacă aveți nevoie de informații, doar cereți