Victorie doamnelor și domnilor!
Am fabricat 160 mg de heroină din 173 mg de bază liberă de morfină, extrasă din 300 mg de pastile de sulfat de morfină expirate în 2008 (da, probabil fabricate în 2006, depozitate în consecință timp de 17 ani la temperatura ambiantă (aproape 20°C).
Mi-am preparat propria anhidridă acetică din Na-Acetat+S2Cl2 și am folosit 1 gram cu cei 173mg de bază fără morfină, într-un balon de sticlă de 10mL, la 85°C sub agitare magnetică constantă timp de 2H20minute.
Basificare cu soluție de NaOH 10%, extracție cu eter, evaporare în cutii Petri de sticlă la 45°C (vezi imaginea) cântărită (160mg, randament bun), acoperită cu apă distilată și acidificată aproape de pH2 cu picături de HCl concentrat, neutralizată cu bicarbonat de sodiu până la pH7.
Injectare IM :
1,5mg prag, efecte mici (deci, evident, nu morfină la acest nivel)
3mg : adevărata mea doză puternică (efectele sunt puțin mai bune decât morfina, mai plăcute)
6mg : vărsături
Perfect, este adevărat DAM în experiența mea, aproape de 2 până la 2,5 ori mai puternic decât morfina medicală.
Intenționez să reproduc sinteza cu informații mai detaliate, imagini, calcule, temperaturi și materiale precise.
Voi crea o pagină dedicată bine documentată despre această sinteză pe acest forum atunci când voi obține cel puțin 4 sau 5 sinteze de experiență.
(și mai multă morfină din codeina mea, pare să funcționeze foarte bine)
-> Reflecție personală : încă nu înțeleg de ce DAM nu este folosit în spital (sau chiar legal) : nivelul de dependență este echivalent cu Tramadol de exemplu, pentru mine, ceea ce este foarte scăzut. Un interval de timp de o săptămână între 2 doze este ca unul de la o petrecere cu prietenii : este cool, dar nu este o problemă să aștepți săptămâna viitoare. Observația mea este : doar cei care au deja probleme cu dependența ar putea avea probleme de dependență...