Question Vidul necesar la distilarea cu abur a freebase?

MadHatter

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
408
Tocmai am terminat un sintetizator amph și acum trebuie să distilez cu aburi baza liberă. și apoi aparatul meu de ´vacuum se strică. Nenorocitul.
Niciodată nu am distilat cu aburi un ulei cu presiune normală înainte, întotdeauna am presupus că 100 C l-ar putea deteriora? Deci trebuie să aștept o pompă nouă? (fucketifucketifucketi)

prime minister

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
puteți distila cu abur fără nicio problemă la presiunea aerului, asigurați-vă doar că temperatura termometrului este de maximum 98,5°C și faceți-o încetyyyy...... Poate că este nevoie de mai mult timp, așa cum mă gândesc eu.

OrgUnikum

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
302
Distilarea cu abur nu funcționează deloc cu vid. Cantitatea de amfetamină în apă devine mai mică cu o presiune redusă și mai mare cu o presiune și o temperatură ridicate (dar atunci sunteți predispus să codistilați și impurități nedorite). Viteza de distilare cu abur este determinată mai mult de suprafața lichidului din balon și de diametrul orificiului balonului și al conexiunii la condensator și mai puțin de căldura aplicată. Acesta este motivul pentru care trebuie să umpleți balonul la cel mult jumătate, maximizând suprafața și folosind un balon cu gâtul larg, cum ar fi NS45, și cu același diametru până la condensator. Balonul trebuie să fie complet izolat pentru a evita condensarea inversă. Dacă se procedează corect, nu este atât de lent pe cât se spune, dar totuși durează.