160°C

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,049
Deals
1
Preto hovorím manželke, že nebudeme kupovať žiadne guľôčky za 60 8 dolárov. Minimálne 100 dolárov a neponúkam žiadnu cenu. Ak je to svinstvo také lacné, je tam nejaký ting Wong. Som vo výške asi 800 stôp nad morom, takže správne číslo by malo byť 165 °C. Pozrite sa, ako to zhnedlo. Doslova sa to roztopilo rovno do hneda. Vitajte v Amerike! Chutilo to posraté, to a cena ma prinútili, aby som to vyskúšal.
KtoA3QeUMn
Ted do hneda.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,049
Deals
1
Miešadlá Vevor bullshit sa so zapojenou sondou dostanú len na 100 °C, takže potom ich postupne ohrievam horákom. Je to roztavená sviečka, kvapalina v kadičke, to svinstvo na dne bol prach na starej čajovej sviečke, ktorú som roztavil. Keby som bol múdrejší, najprv by som z nej roztavil len vonkajšiu časť a špina by z nej vytiekla, ale nebolo to pre mňa dôležité. Dnes bol rušný deň. Potrebujem vydestilovať trochu acetónu, trochu dietyléteru a trochu chloroformu na jeden projekt.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,049
Deals
1
Preto som chcel urobiť opravu c. Nadmorská výška mení atmosférický tlak, ktorý ovplyvňuje. Teplota olejovania látky, ale nie teplota topenia +-167 °C je teplota topenia v prúdovom lietadle jumbo alebo v ponorke. Ide o tlak pár.

Pororo

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
46
Deals
12
Istý čas som používal Vevor. Tá kontrola je pre mňa v poriadku: Ich špendlík so sondou takmer nepoužívam, iba na kontrolu bodu varu niektorých rozpúšťadiel.

Skutočnou katastrofou je ich magnet: je príliš slabý aj na okyslenie 500 g zásady v 2L banke.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,049
Deals
1
Vaša recenzia je presne moja skúsenosť, ale moja bola ešte horšia. Kúpil som si Vevor a najprv sa mi ani neroztočila miešacia tyč. Predvádzal taký divoký tanec, pri ktorom sa tyč prevracala koncom na druhú stranu, potom začala skákať alebo odlietala z povrchu. čo som zistil, bol jeden z magnetov vložený nabok. Dokonca aj potom, čo som to opravil a nastavil magnet čo najvyššie, musel som otáčky zvyšovať po 50 otáčkach za minútu. Ak sa pokúsim prejsť z 200 rovno na 500, nezavesí sa. To a to, že sonda je vychýlená o viac ako 10°. To sú veľké problémy. Ďalší, ktorý ma strašne štve, je, že ho nastavím na 200 ( najnižšie nastavenie) a niekedy len urobí výbuch na 500 a potom sa zastaví, potom urobí výbuch na 340 otáčok za minútu a okamžite sa zastaví, medzi každým výbuchom ho znížim na 200, ale je mu to jedno, skúsi na 2 sekundy skurviť 800 a zastaví sa😡

Pororo

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
46
Deals
12
Myslím, že máte najmenšiu, za 1L. Ale nebojte sa: 2L je rovnaká blbosť. Nijaký rozdiel.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,049
Deals
1
Nah, mines sh-3ABE 2000 ml