luia

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
1
Hľadám na kúpu nejaké 3mmc (nie 3cmc) v EÚ.

Gordon Ramsay

Don't buy from me
Resident
Reaction score
684
Deals
65
Možno vás budem vedieť spojiť s dobrým dodávateľom :). Ak ste ho nenašli, neváhajte ma osloviť a dať mi vedieť vaše množstvo!

Antihero999

Don't buy from me
Resident
Reaction score
53
Dobrý deň, dodávam kryštál KU, v prípade záujmu ma prosím kontaktujte. môžem posielať balíky do EÚ, približne 10dní

middlemaneu

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
38
Prosím, zastavte výrobu a inváziu analógov katinónov ffs, 95% predajcov na verejných DNM teraz zrazu nesie REAL PRE BAN 4-mmc s falošnými recenziami v obchode a falošnými recenziami platenými na dread a iných komunitách - Pravdepodobne kupujúci, ktorí nikdy neskúsili reálny 4-mmc, nájdu aj VELMI dobré RC (niektoré sú naozaj OK, ale čisto ako stimulanty a nič, čo by sa aspoň približovalo mefedrónu HCL)

Teda, nemám nič proti - pokiaľ ide o analógy, ktoré sú syntetizované s nejakými slušnými výskumami alebo aspoň úplnou farmakologickou analýzou pred ich "vytlačením" a predajom, aby sa obišli zákony o zákaze/registrácii - pokiaľ sa predávajú so správnym názvom a ďalej sa predávajú s rovnakým názvom. Často sa však stretávame s kódovými názvami pozostávajúcimi z dvoch písmen alebo "XX analógu" a ani jedinej informácie o štruktúre.

Žiaľ, realita je taká, že predajcovia v EÚ len preznačujú 4-mmc alebo 3-mmc (jediný slušný, stále, na míle a míle vzdialený od 4-mmc, a slušný len ak sa užíva perorálne takýto analóg) a predávajú od predajcov, ktorí zvyčajne predávajú iné bežné lieky dobrej kvality. Spam falošných informácií na scéne a také módne 4-mmc získavajú na popularite - stačí namiesto toho priniesť bunkre a analógy.
3-mmc je aj tak zakázaný, v čom je háčik pri jeho hľadaní?

Netvrdím, že niekto, kto chce 3-mmc, by si ho nemal pýtať/kupovať, účinky drog sú vždy subjektívne, ale až na veľmi vzácne výnimky pre ľudí, ktorí nemajú radi empatogénnejšiu časť mefedronu a preferujú len stimuláciu/ľahkú eufóriu (chýba im orgazmický body high mef) - v tomto prípade by som pre takýto druh potrieb siahol po 4-FA - nenašiel sa kupec, ktorý by uprednostnil analóg pred 4-mmc.

Napriek subjektívnemu názoru je fakt, že 4-mmc je celosvetovo uznávaný ako najúspešnejší (myslím z tejto triedy) - a analógy sa nikdy nepriblížili k replikácii podobných účinkov - určite nie je len môj osobný názor.

Podobne ako v prípade MXE, roky prepadákov a minulý rok niekoľko dobrých alternatív - ale zdá sa, že tu sa subjektívne recenzie rozhodne líšili navzájom a MXE zrejme zostane na stupňoch víťazov.

Koniec reči, prepáčte za únos vášho príspevku, nič osobné proti vám alebo vašej žiadosti!!!

Gordon Ramsay

Don't buy from me
Resident
Reaction score
684
Deals
65
Súhlasím s tým, že situácia na trhu v oblasti kvality 4MMC a 3MMC je hrozná!!!

Myslím tým, že kokaín je tiež zakázaný.. :D :D

aaronstevens

Don't buy from me
Resident
Reaction score
126
Deals
16
Dobrý deň!

3MMC je určite niečo, s čím vám môžeme pomôcť.

Som overený výrobca mefedrónu a určite môžem urobiť 3MMC, pretože je to podobné mefedrónu a je to jednoduché.

Ak sa pozriete do mojej skupiny na tomto fóre a pozriete si moje ponuky na BB trhu, uvidíte, že mám veľa spokojných zákazníkov, ktorí zanechávajú dobré recenzie.

Pridajte sa do našej skupiny a pozrite si nás.

[GROUP=73][/GROUP]

Napíšte nám správu na fóre alebo nám pošlite správu na týchto platformách. Neodporúčam telegram, pretože sa tam za nás snažia vydávať nezrelé mrdky a dokonca existuje falošný kanál pod používateľským menom @ASbbgate_cartel.

Protonmail: [email protected]
Session messenger: 056728f3b34bbc4618ca085a7c0973888bc579e6c1f391348b4da405f17304ec10

Stiahnite si SESSION: getsession.org

Gordon Ramsay

Don't buy from me
Resident
Reaction score
684
Deals
65
Dokážete urobiť aj originál Mefedron?

aaronstevens

Don't buy from me
Resident
Reaction score
126
Deals
16
Áno, dokážeme to. Máme status výrobcu mefedrónu.

Heineken

Don't buy from me
Member
Reaction score
56
Skutočné 4mmc

Attachments

• hrM8jVEZCB.jpeg
    hrM8jVEZCB.jpeg
    314.3 KB · Views: 143

middlemaneu

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
38
@Heineken Podľa obrázka vyzerá určite dobre/legálne. Škoda, že tvoja expedičná krajina je pre mňa akási horúca - aspoň nemá cenu páliť tých pár legitímnych čistých adries, ktoré nie sú pod mojou identitou a ktoré mi zostali len pre vlastnú potrebu :/
Ak máš nejaký oficiálny reseller shipping z inej EU krajiny pls daj mi vedieť.

Heineken

Don't buy from me
Member
Reaction score
56
Posielam len v Poľsku prostredníctvom poštovej schránky inpost

middlemaneu

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
38
Aha, myslel som, že posielate NL -> EÚ.
Škoda, rád by som urobil malú objednávku, mám málo predajcov, ktorí majú záujem o skutočné 4 mmc pravidelné dodávky.

Heineken

Don't buy from me
Member
Reaction score
56
Posielam len z Poľska do Poľska

middlemaneu

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
38
Áno, chápem, že si radšej zachovávate Opsec a bezpečnosť. Pokúsim sa nájsť prekladateľa so sídlom v Poľsku, ak sa mi nepodarí nájsť iný zdroj. Rozhodne to vyzerá na úžasnú dávku.
Všetko najlepšie

Constantylious777

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
117
Deals
64
Vzhľadom na to, že 3cmc sa vo väčšine krajín považuje za 4mmc, ktorý je oveľa silnejší a ľahšie sa vyrába, ľudia ho prestali dodávať (poznám ľudí, ktorí vyrábali 3mmc a v dôsledku zmeny zákona sa vrátili aj k výrobe 4mmc, pretože dopyt je vyšší a pokuta je teraz rovnaká)

Gordon Ramsay

Don't buy from me
Resident
Reaction score
684
Deals
65
Povedali ste, že 4mmc je silnejší? :)

Práve sa oboznamujem s týmto produktom a uvažoval som, že si ho čoskoro sám syntetizujem.

middlemaneu

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
38
@Constantylious777
Takmer presne, v termínoch po tom, čo sa zvyšky minuli, veľkoobchodníci zvykli dodávať 3-mmc partnerom, ktoré nie sú "nevyhnutné", mali nápad zohnať akýkoľvek randon katinón, ktorý je ešte k dispozícii alebo za špinavú lacnú cenu kúpený od Číňanov. 3 hlavné spoločnosti vyrábajúce RC v EÚ, keďže najväčšia z nich nie je atm schopná dodávať - oficiálne, museli zastaviť bez ohľadu na výrobu 3-mmc, ako ste povedali, aby sa vyhli súdnym sporom.

Ale výsledkom je, že ľudia, ktorí aj tak skúsili 3-mmc, našli "OK'ish" 3-CMC alebo 3-CEC alebo jeden z viac ako 15 dostupných katinónov. Ako viete, väčšina veľkých predajcov/predajcov si drogy, ktoré predávajú, naozaj neskúšajú, a ak to pochádza od dôveryhodného partnera, ktorý možno ani nevie, že to nie je 3-mmc, môže to len otestovať základnou súpravou a vidieť, že je to katinón, kk legitímne, nech sa zoznamy zverejnia.

Skončí to v úplne zbabranej situácii. Máte pravdu výroba 4-mmc nie je sama o sebe ťažká a prekurzory sa dajú nájsť bez väčších problémov - napriek tomu amatér, ktorý sa o to pokúsil dal na trh nejaký šmejd plný rozpúšťadiel a s takou nízkou čistotou, že sa to nedá ani nazvať 4-mmc IMO :D

myslím, že aj odtiaľ:
- 4-mmc (alebo 3-mmc) opäť stratí na popularite
- náhodný katinón sa bude stále kupovať, ale od kupujúcich, ktorí majú radi čisto stimulačné účinky (viď NEP) - taká škoda, že väčšina nováčikov si bude myslieť, že je to 4-mmc alebo 3-mmc
- dúfajme: predajcovia a dodávatelia si uvedomia, že niečo je divné / kupujúci sa sťažujú, a konečne príde na trh poriadny 4-mmc, ktorý nebude dostupný len v UK (pretože kultúra 4-mmc sa nikdy nezastavila, ani pred zákazom, ani po ňom) a východných krajinách, kde je výroba/užívanie domácej relatívne lacnej a veľkej drogy, ktorá si udržala dobrú popularitu (ale málo predajcov posiela do iných krajín na DNM)