Amfetamínová rýchlostná pasta

Reaction score
308
Amfetamín je veľmi populárna droga. Dodávatelia amfetamínu musia byť veľmi vynaliezaví, aby svoj výrobok uviedli na trh a predbehli konkurenciu. V poslednom čase prichádza čoraz viac správ o úžasnej amfetamínovej paste Speed Paste, ktorá je údajne silnejšia ako originálny amfetamín. Rozhodli sme sa tomu prísť na koreň a povedať vám o tom.

Po preštudovaní dostupných údajov sa zistilo, že amfetamínová pasta nemá žiadne trvalé zloženie. V lepšom prípade vám bude ponúknutá zmes amfetamínu a etanolu pod rúškom pasty. Táto kombinácia umožňuje amfetamínu rýchlejšie prejsť cez hemoencefalickú bariéru a urýchľuje jeho účinok na mozog. Vzniká tak pocit silnejšieho účinku, pretože do krvného obehu sa dostane naraz viac amfetamínu ako pri methobolizme.
Niektorí výrobcovia tiež neskrývajú, že na stabilizáciu formy pridávajú glukózu. Glukóza má tiež vplyv na metabolizmus, ale nie je známe, aký vplyv má jej prítomnosť v paste. Glukóza je s najväčšou pravdepodobnosťou stabilizačným a väzbovým činidlom, prípadne predlžuje účinok pasty.

Či už je pasta s etanolom alebo spolu s ním s glukózou, stále ide o kvalitný výrobok s obsahom amfetamínsulfátu od 30 do 70 % a nemá vo svojom zložení žiadne škodlivé látky. Takáto pasta má bielu farbu a vonia po etanole. Pasta sa konzumuje perorálne a môže sa pridávať do čaju alebo džúsu.

KYnXkc5s7I
DzxTjC4b8A
ONZqhtabIk

V najhoršom prípade vám však bezohľadní dodávatelia pod zámienkou Amphetamine Speed Paste dodajú špinavý amfetamín. Amfetamín, ktorý nebol riadne vyčistený a obsahuje zvyšky škodlivých nečistôt, nezreagovaných prekurzorov, rozpúšťadiel a vedľajších produktov reakcie. Takýto produkt má ostrý chemický zápach a môže mať oranžovú, červenú, sivú alebo hnedú farbu. Má viskóznu a lepkavú nerovnomernú štruktúru. Je to druh amfetamínu, ktorý vzniká pri nesprávnom vykonaní syntézy. A čistenie takéhoto produktu spôsobí veľké straty na hmotnosti. Preto sa ho bezohľadní dodávatelia snažia predávať pod zámienkou pasty.
Ale v skutočnosti má táto látka spolu s pôsobením amfetamínu toxický účinok. Spotrebitelia zaznamenávajú silné pôsobenie tejto pasty, ale zároveň pociťujú nevoľnosť a chemickú chuť, nepríjemné pocity v žalúdku, lepkavý chemický pot, hmlu v hlave. Následné účinky (kocovina) sú veľmi výrazné a trvá určitý čas, kým sa zotavia.
Tento výrobok sa neodporúča používať bez riadneho očistenia. V opačnom prípade hrozí riziko otravy toxickými látkami.

KSAfkio1xT
Z4UbkPR0Vs
PiRNODWHoy

Last edited:
Reaction score
308
Kto použil Amphetamine Speed Paste ?
Možno niekto takúto pastu vyrobil ?
Podeľte sa o svoje skúsenosti.

feinkostParanoia

Don't buy from me
Resident
Reaction score
10
Dobrý deň,
Chcel by som vám porozprávať o svojich skúsenostiach s takzvanou "amfetamínovou pastou" v našej krajine.
Skúsenosti, ktoré mám, sú výlučne z Nemecka, Holandska a Poľska.
Dokonca by som zašiel tak ďaleko, že by som povedal, že mýtus o "dobrej amfetamínovej paste" vznikol v týchto krajinách.
Ak by sme mali amfetamínovú pastu, ktorá by obsahovala "len" etanol, s obsahom amfetamínsulfátu 30-70 %, a ktorá by bola potom možno len natiahnutá glukózou, tak by ste si svoje šťastie a radosť ani nemohli dať do slov!!!!!.
Tu v Európe sa predajcovia zaujímajú len o maximálny zisk kvantity pred kvalitou, to je heslo.
Na to si vymysleli mýtus o amfetamínovej paste a ten znie takto: čím je výrobok mokrejší a čím viac smrdí chemikáliami, tým je kvalitnejší!!!!
Všetci na to naleteli, aj ja na istý čas, väčšina tomu mýtu, bohužiaľ, stále verí!
V podstate je predajca, ktorému dôverujete, len dobrý rozprávač, ktorý sám nevie, čo v paste je, nieto ešte ako bola vyrobená. Prečo by aj mal, veď ľudia si ten smrad kupujú a zisk je vysoký.
Amfetamínová pasta, ktorú si môžete kúpiť, sa vyrába vo veľkom na nejakom dvore!
A prebieha to takto: do veľkého suda sa vyklopí amfetamínová báza (Freebase ako olej, BMK, PMK, APAAN) a potom metanol,
všetko sa trochu premieša a potom sa pridá kyselina sírová, kým sa už nič nezrazí v "amfetamín sulfát, potom je na tom veľa kofeínu (zvyčajne je na 1kg vyrobenej pasty asi 6 - 9kg kofeínu!!!) a aby to celé zostalo pekne vlhké, naleje sa na to IPA alebo etanol. Ak sa niečo odfarbí kontamináciou, napr. na ružovo, tak sa to predáva ako ružové šampanské alebo pod iným honosným názvom za viac peňazí a funguje to, úplne zvrátené to je.
A ľudia to kupujú, kupujú a kupujú! Myslia si, že čím je pasta vlhkejšia a smradľavejšia, tým je kvalitnejšia, veľmi smutné.
Ja som začal pred rokmi túto amfetamínovú pastu umývať acetónom, aby som odstránil zvyšky syntézy a odstránil predlžovače.
a odstrániť extender. Ale pre nás je extender č. 1 kofeín, takže som to celé po premytí acetónom ešte raz premyl
vo vriacej destilovanej vode, nechal vychladnúť na izbovú teplotu a potom dal na 2 hodiny do chladničky.
Potom som to celé prefiltroval, čo sa odparilo! takže človek dostal celkom dobrý amfetamín! Výťažok bol čoraz menší a menší!

Medzitým som si sám vyzrážal amfetamín sulfát cez Freebase (A-Oil), čo je jediný spôsob, ako získať dobrý amfetamín.
na získanie. Vtipné je, že ak má niekto to šťastie a môže si takýto amfetamín sulfát kúpiť, či už odo mňa alebo od kohokoľvek iného, väčšinou je to vnímané ako zlé, pretože chýba obrovské množstvo kofeínu a negatívnych vedľajších účinkov zvyškov syntézy alebo čohokoľvek iného!
Často je pre takýchto zákazníkov aj cena príliš vysoká, pretože kvantita je uprednostnená pred kvalitou!
Jelen málo tých, ktorí radšej zaplatia vyššiu cenu a potom dostanú aj čistý produkt, títo ľudia to aj chápu, Freebase sa extrémne predražil (pri bohužiaľ stále klesajúcej kvalite Freebase), tiež sa v Európe extrémne ťažko zháňa HSO4!

Tak to je všetko
Podľa mňa by ste sa mali považovať za šťastlivca s tým, čo ste opísali v prvej časti!
ostáva len dúfať, že to raz nebude taký soplík ako u nás!

Ahoj

CuriousStudent

Don't buy from me
New Member
Reaction score
6
Dobrý deň, ďakujeme za vašu informatívnu správu! Skutočne si to cením!

Môžem vám povedať o svojich skúsenostiach so speed pastou vyrobenou v Nemecku a Holandsku.

Som v hre so speed pastou vlastne už dobrých 15 rokov, dosť kronikársky používateľ od 5 rokov.

Vlastne dobrých 98 % mojich nákupov tvorili rýchlovarné pasty. Máte pravdu, aj tu ide o marketingovú záležitosť. Ľudia hovoria, že mokrá pasta je "priamo z laboratória", "veľmi čistá" alebo "veľmi silná". Pretože tú hmotu nemôžete šňupať (a naozaj by ste nemali!!! - vysvetlíme neskôr), zvyknete si a kolegovia používatelia vás naučia, aby ste ju najprv vysušili. S tým, že som bol predtým ešte hlúpejší, som si myslel, že mokrý roztok sa pridáva ako rezací prostriedok. Dokonca som si myslel, že sa možno pridáva preto, aby predajcovia mohli do pasty pridávať ďalšie rezné haraburdy a výsledný produkt bude teda lepšie namiešaný ako len 2 suché práškové zlúčeniny, povedzme amfetamín a kofeín, čo by mohlo mať za následok "hotspoty" - termín možno známejší na fentanylovej scéne, kde nerovnomerné namiešanie môže byť dokonca smrteľné, keď 1 línia je výrazne silnejšia ako ďalšia línia, kde sa vám práve strihá ....

Práve začínam skúmať výrobný proces a pýtať sa na rôzne výsledky rýchlosti ... Keď si kúpim rýchlostnú pastu, som si istý, že sú to rozpúšťadlá ... Neviem povedať, ktoré sú použité, a pýtam sa, či je roztok naozaj preto, že výrobok nebol vysušený pôvodným chemikom - ale nepochyboval by som, že chamtiví tlačiari na to navrch dávajú nejaký roztok, možno izopropyl, alebo čokoľvek iné, aby tomu dali oveľa väčšiu váhu a získali opäť chemický zápach, ktorý väčšina kupujúcich považuje za "veľmi dobrý" a "čistý".

Ja sám nemám rád formu pasty, pretože pre mňa je to len nedokončený výrobok. Nie je nič horšie, ako keď idete na párty s pastou a nemôžete skonzumovať svoju dobrotu.
Ďalším negatívnym bodom je, že nikdy neviete, koľko vlastne za rýchlosť zaplatíte: ak si kúpite 1gr pasty za povedzme 3 EUR, nebudete vedieť, či bude mať 400mg sušeného, alebo možno len 250mg. Hmotnosť sa tiež postupne znižuje s väčším vystavením vzduchu.

Čo ma privádza k ďalšiemu bodu: naozaj ľutujem poctivých predajcov/predajcov: S každým prístupom k ich zásobám bude hmotnosť nižšia kvôli vystaveniu vzduchu. Ak s tým nekalkulujete, môže sa dokonca stať, že predajom dosiahnete stratu ......

Ak vysušíte bežne predávanú rýchlotlačivo, bude dobrá strata možno v priemere 50 %. Existuje však vlhká a ešte vlhšia rýchlovarná pasta. Nedávny nákup 11gr rýchlovarnej pasty vyšiel na približne 4gr. Ak by ste si teraz prepočítali cenu, bolo by zrejmé, že trh je momentálne v takej depresii, že takéto ceny sú jednoducho neprijateľné. Aj vaši kupujúci by jednoducho putovali k ďalšiemu predajcovi, ktorý predáva presne to isté svinstvo S rozpúšťadlami, pretože je "oveľa lacnejšie".

POZOR PRE VŠETKÝCH!!!
A teraz k môjmu varovaniu! NEKONZUMUJTE MOKRÝ SPEED V EURÓPE, ak si nie ste stopercentne istí, že za ním stojí šikovný a oddaný chlapík ako Marvin "Popcorn" Sutton. Jeho receipe skutočne dáva zmysel a chápem, prečo by niekto robil takúto pastu, a myslím, že amfetamín zmiešaný s etanolom a/alebo glukózou by mal byť v poriadku.
Ide o to, že aspoň podľa mojich skúseností som si veľmi veľmi veľmi istý, že veci, ktoré sa tu predávajú ako pasta, nie sú JEDINE amfetamín s ETHANOLOM, ale aj s inými rozpúšťadlami, o ktorých som si istý, že môžu byť dosť nebezpečné pre váš nos a mozog, ak nie sú správne vysušené.
Ak chodíte na párty s informačnými stánkami/letákmi o drogách, všetci hovoria, aby ste nikdy nekonzumovali mokrý speed a nechali ho najprv poriadne vyschnúť!!! To sú chlapci, ktorí sa venujú aj kontrole drog, hádam vedia, o čom hovoria a aké veci momentálne kolujú ....
Keď dostanem vrecúško na týždeň/mesiac, prvé čo urobím je, že vrecúško roztrhnem, dám do misky a nechám 2-3 dni schnúť. Vtedy sa cena z počiatočných 5 EUR/g vyšplhá na niečo okolo 15 EUR s hotovým produktom. Keby som predával rýchlosť, ľudia by sa mi smiali a ukazovali prstom... Ak by som teraz opäť pridal dostatok rozpúšťadiel, aby to bolo opäť na pôvodnej hmotnosti, povedali by férový obchod... s rovnakým obsahom amfetamínu, len nebezpečnejším a vlastne v nekonzumovateľnej forme. Šialenstvo!

Situácia sa tu stala takou depresívnou, že som skončil tu, HAHA!
Berte to s rezervou ....

To, čo sa deje na európskom trhu so speedom (aspoň pre koncového spotrebiteľa), je podľa mňa HANBA a BLASFÉMIA na všetkých úrovniach .... Poznal som človeka, ktorý jednoducho vedel, čo robí ... Amfetamín môže byť taká úžasná, euforická a lacná droga/liek ... Naozaj by som chcel vedieť, čo za smutného a vyjebaného človeka musí človek byť, aby si z tejto látky zobral všetku zábavu ... Je neuveriteľné a neprijateľné, čo sa dnes niektorí hulvátski tlačiari snažia na párty vydávať za speed. Rovnako ako farmaceutické spoločnosti, ktoré si účtujú horibilné ceny za drogy, pri ktorých je VŠETKA ZÁBAVA vymyslená, stačí sa pozrieť na to svinstvo OxyNeo a oxykodón s pomalým uvoľňovaním... a potom sa spoločnosť čuduje, že sa v amerike vyvíja fentanylové svinstvo... jo.... ak sú drogy drahé, nebezpečné a už ani nerobia zábavu, na čo potom to svinstvo vôbec je? Už ani nestojí za to, aby sa kvôli tomu šmejdu kriminalizovalo ... áno ... hrajte hlúpe hry vyhrajte hlúpe ceny, čo ....

Každopádne, po všetkom tom mojom hneve ohľadom rýchlostnej pasty si vlastne myslím, že Marvin "Popcorn" Sutton má k tomu naozaj pekný prístup. Chcem len povedať, aby ste si, prosím, nemysleli, že jeho recept je štandardom pre európsku speed paste. Nie je!
Každopádne ďakujem za zaujímavý príspevok!!!

Mám niekoľko otázok pre kolegov čitateľov/poslancov:

1) Keďže som vstúpil do hry na rýchlu pastu až po roku 2000 .... Ako to bolo so speedom v 80., 90. rokoch atď. v Európe? Bol štandardom suchý prášok?

Vlastne som počul, že oldschoolový motorkársky metamfetamín "crank" v USA bol prášok namiesto fajčiteľných úlomkov ľadových kryštálov .... Ak sa nemýlim, myslím, že v takejto forme to robí aj strýko Fester vo svojich videách ....

Každopádne ma zaujímajú aj formy speedu, ktoré získavate inde po svete... Vlastne mi je trochu ľúto situácie s americkým speedom, keďže predpokladám, že váš štandardný amfetamínový produkt je buď farmaceutický adderall alebo tajný metamfetamín?

Ázia sa topí v metamfetamíne... Sám som ho vyskúšal, ale v skutočnosti mám radšej normálny amfetamín MNOHEM viac! Ako som povedal, som celkom chronický užívateľ speedu... po 3 dňoch bez spánku z normálneho amfetamínu sa mi páči stav "roztočenej" mysle, ďalšia opakovaná dávka už tak veľmi nefunguje a ja si v tej chvíli celkom radšej vyfajčím jointa a spím a jem tak či tak.

Metamfetamín je z môjho pohľadu oveľa menej kontrolovateľný a na každodenné užívanie... a najväčším proti je strašne dlhé trvanie a ultra drsný comedown... Raz som zostal 5 dní v bdelom stave s ľadom, bol to zďaleka najhorší zážitok z drogy .... oveľa horší ako povedzme ťažký trip s hubami alebo LSD ...., ktorý by sa s normálnym amfetamínom NEMOHL stať.

Poznám aj chronických užívateľov amfetamínu v Európe... s toleranciou sú veľmi schopní normálne žiť... spať, jesť, pracovať atď. .... Keďže som si vedomý, že amfetamín nie je zdravý, v skutočnosti nevyzerajú zmätene, nezdravo, anorektický, majú veľa paranoje atď ....

Poznám chronických užívateľov metamfetamínu z ázie... sakra.... nie z každého užívateľa metamfetamínu sa stane ďalšia osoba "tváre metamfetamínu" ... ale celkom určite to má potenciál vás tam doviesť, ak chcete alebo vám je to jedno!!!

2) O sfarbení:
V skutočnosti si ja a niekoľko mojich kamarátov zo speedu myslíme, že keď je pasta vysušená a mierne zožltne, je to dobré znamenie vyššej čistoty speedu ... Ja/my si myslíme, že je to spôsobené oxidáciou amfetamínu, čo naznačuje dobré množstvo amfetamínu, zatiaľ čo rezané haraburdy nebudú mať veľa amfetamínu, preto nebudú oxidovať, a preto nebudú trochu žltnúť ...

Jeden z vašich obrázkov pod riadkom "otrava toxickými chemikáliami" má tiež žltú farbu ...
Ako úplný noob - sú naše predpoklady správne, alebo je zožltnutie speed pasty skutočne znakom nesprávnej syntézy a/alebo vedľajších produktov?

Oh .... to má dlhý príspevok ...
No, ako som povedal ...
Som nadšenec rýchlosti ...
Na zdravie!!! :p

MisterAnonymous

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
46
Ak je váš amfetamín biely, keď je mokrý, ale po vysušení sa zmení na LITLLLE BIT žltý, nie je s tým problém, máte pravdu, ale ak je tmavožltý ako na obrázku vyššie, ktorý spomínate, je to len toxické svinstvo!!!

MisterAnonymous

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
46
Žijem v Holandsku a máte tu profesionálne laboratóriá, ktoré testujú každú drogu zadarmo a 90 % testovaného amfetamínu má aspoň 70 % kofeínu, ale tí hlupáci nevedia, že toľko kofeínu môže byť smrteľné, ale ide im len o zisk, takže som začal kupovať freebase len číre ako voda a so správnou hmotnosťou a Ph a potom som si kúpil 1 kg P2NP a urobil syntézu NaBH4, ktorá bola taká dobrá, že som si hneď kúpil 100-litrový reaktor s dvojitým plášťom a všetky ostatné veci, ako napríklad parný generátor na parnú destiláciu mojej freebase a teraz si vyrábam svoj vlastný P2NP a len ho zväčšujem do môjho 100-litrového reaktora a predávam ho len dvom priateľom, to je všetko! Ale nedôverujte "paste"!!!

elliot100

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Vždy ste chceli vyskúšať rýchlu pastu.

Grammdalf_der_Schneeweiße

Don't buy from me
Member
Language
🇩🇪
Reaction score
2
Bleskovo sa pri čítaní objavia tie najlepšie, Nemecko a vaše pasty a jeden lepší ako druhý a podobne. A tie skvelé fotografie, také kreatívne a farebné...

ALE TAK TO MÁ BYŤ, NAOZAJ VÁS TO TLAČÍ.
🥺

Bla bla bla (niektorí ľudia dokonca veľmi radi hľadajú farebné blbosti)

Bohužiaľ, je to naozaj zlé a neuveriteľne ma mrzí, čo vám tu niekedy ponúkajú, ak nemáte dôveryhodnú adresu.
A čo sa tu za to niekedy požaduje (10€+) A TO SA TU PLATÍ TAKŽE 😭

Málokedy vidím ľudí, ktorí sa s tým aspoň trochu obťažujú. ALE VEDIA JEDNU VEC! MAJÚ TO NAJLEPŠIE XDD
A po prezeraní tunajšieho skvelého fóra teraz vlastne vážne rozmýšľam, koľko z mojich obchodov bol vôbec "skutočný zosilňovač"

😂 😂😂(nebojte sa, nie som a nikdy som nebol lovcom farebných past )
Mal som niekoho, komu som dlhé roky dôveroval.
Vlastne sa mi celkom páčilo, keď som sa čudoval, prečo sa to opäť stáva svetlým alebo tmavým.

Po presťahovaní domu a strate adresy dôvery som sa prirodzene pustil do hľadania tu.
Pustila som sa do hľadania.
A to, čo som videl a čo mi bolo ponúknuté, bolo šokujúce.
Takže momentálne si radšej dám pauzu, kým sa niekedy neotvoria nové dvere dôvery

Pripojím sa k nej, nedôverujem paste, a čo je tu ešte vtipné? ❗

Grammdalf_der_Schneeweiße

Don't buy from me
Member
Language
🇩🇪
Reaction score
2
Veľmi veľmi smutný hanebný biznis je, že peniaze, ktoré z toho majú, by bolo pekné, keby mohli plakať, ale tak hlasno a dlho, že vám to dobrovoľne vrátia.

armanimani

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
53
V Srbsku sa najviac uprednostňuje speed pasta a wet speed, až do takej miery, že keď niekto dostane dry speed, automaticky si myslí, že ho okradli a dostal nejaký sračkový produkt, čo je smiešne. Súhlasím, že speed pasta môže byť lepšia, ako sa píše v prvej časti tohto vlákna. Ale tu je jedno, aká je kvalita amf, ľudia chcú, aby to bolo mokré a vo forme pasty, čo je pre mňa naozaj ohromujúce. Veľmi slabý trh a znalosti. V jednej chvíli mi kamarát povedal, že má v rukách nejakú speed pastu, išiel a skúsil ju.. A ak mi niekto verí, tak NIC. Tá vec sa ma ani nedotkla, možno veľmi mierny pocit, ale celkovo nič. Malo to vôňu amfy, mliečno-bielu farbu, konzistenciu, ale chýbalo tomu to hlavné, potencia a jej účinky. Rád by som vedel, čo to bolo za látku. Ak mal niekto podobnú skúsenosť, prosím, ozvite sa.

.

Xtrembendion

Don't buy from me
Resident
Language
🇧🇬
Reaction score
1
Vyrábajú sa z a-olej+ipa a kyseliny sulfidovej aj cestoviny?

ActionAyi

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
9
áno, určite môžete aj s acetónom, ktorý musíte len dávať pozor, aby teplota bola stále pod 20 °C

Qwertz123

Don't buy from me
Member
Language
🇬🇧
Reaction score
0
Samotná reakcia s okyslením prebehne pri 20 stupňoch, takže

ActionAyi

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
9
To bude v prípade, že ho nebudete chladiť áno.
Ale s acetónom to bude aldolová reakcia, ak nebudete chladiť dať kyselinu pomaly

Qwertz123

Don't buy from me
Member
Language
🇬🇧
Reaction score
0
IPA nie je 100 % IPA, obsahuje prevažne vodu ako niekoľko %. Tá rozpustí váš amfetamín.

ActionAyi

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
9
IPA je zvyčajne 99 %, jedno percento nie je dôležité.
70 % IPA nie je dobrá koice