Marvin "Popcorn" Sutton
Expert
- Reaction score
- 305
Máte trochu voľného času? Máš kreatívnu myseľ?
Si pripravený na zaujímavé úlohy v exteriéri vo svojom meste?
Miestna práca asistenta Breaking Bad čaká práve na teba!
Si pripravený na zaujímavé úlohy v exteriéri vo svojom meste?
Miestna práca asistenta Breaking Bad čaká práve na teba!
Potrebujeme ľudí, ktorí nám pomôžu anonymne distribuovať vzorky rôznych produktov vo svojom meste v ktorejkoľvek krajine. Potrebujeme skutočných profesionálov. Nemusíte nám posielať kópie svojich dokladov, nepotrebujeme od vás zálohu v hotovosti, potrebujeme len chuť zarobiť si zaujímavou prácou vo vašom meste alebo v inom meste podľa vášho výberu. V prípade práce na čiastočný úväzok ponúkame niekoľko možností a ak sa vám bude dariť, získate nielen nejaké peniaze, ale aj možnosť kariérneho rastu s tímom profesionálov Breaking Bad.
Nepremeškajte svoju šancu!
Dôležité je vedieť: Ponúkame prácu, ktorá úplne vylučuje možnosť osobných stretnutí s kýmkoľvek. Nikdy nás neuvidíš, my ťa neuvidíme, klienti sa s tebou nestretnú - si odkázaný sám na seba a my ti poskytujeme plnú online podporu.
Ak ťa zaujal projekt Breaking Bad, ak máš záujem o perspektívnu prácu vo svojom meste alebo regióne, ak sa chceš nechať zaškoliť a začať pracovať - napíš mi do PM, dohodneme sa. Len 18+.
Ak ťa zaujal projekt Breaking Bad, ak máš záujem o perspektívnu prácu vo svojom meste alebo regióne, ak sa chceš nechať zaškoliť a začať pracovať - napíš mi do PM, dohodneme sa. Len 18+.
Možno ste predajca a chceli by ste si založiť predajňu vo vašom okolí? Alebo možno chcete zvýšiť počet zákazníkov vo svojom meste a mať možnosť posielať svoj tovar bezpečne poštou do celého sveta? Sme pripravení pomôcť vám propagovať vaše podnikanie, pomôcť vám distribuovať vzorky a získať spätnú väzbu a naučiť vás jedinečné spôsoby doručovania a balenia vašich výrobkov. Pomôžeme vám rozvinúť váš potenciál a posunúť sa na vyššiu úroveň práce. Jediné, čo potrebujete, je chuť a seriózny prístup. Napíšte mi do PM, porozprávame sa o tom
Last edited by a moderator: