Už chápem, čo myslíte tými "malými bodkami", to ma zmiatlo. Určite si vyberte jednofarebnú. Prišiel som do kontaktu s niečím iným, preto som špecifikoval textúru, ale z obrázka sa to ťažko dá určiť. Veci, ktoré som dostal v obchode, mali veľmi hnedú a hladkú štruktúru, ktorá skončila ako gumené hovno v porovnaní s normálnymi štrikovacími, ktoré boli viac červenkasté a piesočnaté na dotyk. Počul som, že fosfát môžete recyklovať až 10-krát? Pridávate 10 % na vrch malej hmotnosti pridanej späť? (Za predpokladu, že sa počas recyklácie trochu stratí. Alebo sa to kompenzuje tými 10 %?) Inými slovami, pridanie %10 pokrýva kvalitu použitého RP, stratené množstvo alebo v podstate oboje?
Máš nejaké gule @FritBuchner. Bojím sa ako čert kríža, len aby som si objednal nejaké sklenené zariadenie. Nejde ani tak o jednu vec sem a tam, obávam sa kombinovanej nepretržitej dodávky. Chcel by som napríklad zobrať nejaký ma huang. Ak to vyjde, budem to chcieť zopakovať, kým nepríde niečo lepšie. V kombinácii s nejakým jednorazovým nákupom sklenených výrobkov to nie je žiadna veľká vec. Sem-tam hodiť nejaký RP, možno aj s nejakými inými rozpúšťadlami atď. a teraz sa to už naozaj začína zohrievať. Nehovorím nikomu, čo má robiť, len sa snažím šíriť dobré slovo, ak nie pre novších chlapcov, tak pre seba. Keď hovorím za seba, nedá sa to dostatočne zdôrazniť. Rád vyťahujem gule, keď si myslím, že sa nikto nepozerá alebo si to nevšimne, to však neznamená, že si to nikto nevšimne alebo nevšimne.