- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 17
Pred 5 rokmi som sa pretrepával a piekol vo fľašiach Gatorade. Používal som 24 hodín, pričom som zistil, že 2,4 g pseudo s celkovou hmotnosťou 3,7 g tabletiek je najlepšia cesta. Predtým som nerobil extrakcie, ale jednoducho som ho rozomlel v mixéri cez neho a Gatorade, športovú fľašu s malým otočným vrchnákom na odvzdušnenie, vm&p naptha a asi pohár plný NaOH a NH4NO3. A 2 batérie.
Fungovalo to ako čaro. Teraz nefunguje vôbec. Odvtedy som to musel skúšať už 10-krát, ani raz sa mi to nepodarilo. Nezdá sa mi, že by niečo zmenili. Používal som Sudafed 24 hod. tabletky.. ale zaujímalo by ma, aké najlepšie tabletky v kontinentálnom USA sa používajú na extrakciu. Niektoré majú pse sulfát a iné Hcl. Je sulfát to isté ako pse freebase? Aký je rozdiel medzi sulfátom a Hcl?
Ospravedlňujem sa za toľko otázok v jednom príspevku
Fungovalo to ako čaro. Teraz nefunguje vôbec. Odvtedy som to musel skúšať už 10-krát, ani raz sa mi to nepodarilo. Nezdá sa mi, že by niečo zmenili. Používal som Sudafed 24 hod. tabletky.. ale zaujímalo by ma, aké najlepšie tabletky v kontinentálnom USA sa používajú na extrakciu. Niektoré majú pse sulfát a iné Hcl. Je sulfát to isté ako pse freebase? Aký je rozdiel medzi sulfátom a Hcl?
Ospravedlňujem sa za toľko otázok v jednom príspevku