Prosím o pomoc pri syntéze proionylchloridu a 4'-metylpropiofenónu

TucoSalamanca.

Don't buy from me
Resident
Language
🇹🇷
Reaction score
27
proiontový chlorid
Ak destilujete kyselinu propiónovú a benzoylchlorid, musíte pozorne sledovať teplotu. Kyselina propiónová má bod varu približne 141 °C, zatiaľ čo benzoylchlorid má bod varu približne 197 °C. Pri zníženom tlaku môžete tieto zlúčeniny destilovať pri nižších teplotách, ale špecifický tlak bude závisieť od požadovaného bodu varu.

Na účinnú separáciu môžete zvážiť destiláciu za zníženého tlaku (napr. približne 50 - 100 mmHg), aby ste sa vyhli rozkladu alebo nežiaducim vedľajším reakciám a zároveň dosiahli nižší bod varu propionylchloridu. Uistite sa, že takéto reakcie vždy vykonávate v dobre vetranom digestore a dodržiavate príslušné bezpečnostné protokoly.
-------------------------------
Pri syntéze 4'-metylpropiofenónu používam toluénchlorid zinočnatý propionylchlorid koľko stupňov mám destilovať koľko mmhg mám vákuovo pumpovať 4'-metylpropiofenón bod varu 240 stupňov
Destilácia
240 °C pri štandardnej teplote
Vákuum
50-100 mmHg.
Príklad destilácie
Destilačná teplota**Dist100-120 °C pri zníženej
Tlak vákua**50-100 mmHg počas destilácie
Súhrn
Destilujte100-120 °C pri50-100 mmHg, aby ste účinne prečistili
Hovorí umelá inteligencia pravdu o tlaku a destilácii?

Dr. MMX

Professional
Manufacturer Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
84
Deals
10
Človeka poteší. Odporúčal som vám na to správny spôsob. Vyžaduje si to vedomosti, čo treba robiť, nie je to len vloženie metylamínu do brómketónu, ako sa to zvyčajne vyžaduje na vykonanie synetózy, a to je všetko.
Môžete vypočítať jeho bod varu v závislosti od tlaku, ktorý zabezpečíte v systéme, a podľa referenčných informácií o chemikáliách, s ktorými pracujete.
Stačí si nájsť nejakú knihu a celý proces si vysvetliť.
Niektoré informácie o procesoch, ktoré budete vykonávať, môžete nájsť v slobodných textoch,
id knihy: 93154

O zlúčeninách a samotných reakciách... odporúčam prečítať si knihu o organickej chémii - je to veľmi príjemné.
Nahral som ju. Nájdete tam

Všetko, čo musíte urobiť, je začať čítaním, prečítajte si o procese destilácie. Pred 1h ste to chceli destilovať pri 240c... pričom to nemá zmysel, namiesto toho použijete vákuovú destiláciu. Odporúčam len čítať o týchto procesoch, aby ste si mohli užiť zvyšok, keď budete vedieť, čo robiť.

Namiesto toho si to vložil a otvoril novú tému s otázkou, či je to správne?
Správny spôsob je robiť sám a niečo sa naučiť, takže nabudúce budete vedieť viac.
Viete, čo je propionylchlorid a aké bezpečnostné peripetie by ste mali vykonať?

Dr. MMX

Professional
Manufacturer Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
84
Deals
10
Prosím, našiel som aj kapitolur, ktorá vás v tomto prípade zaujíma
Kapitola 21. bbzzzsvqcrqtki6umym6itiixfhni37ybtt7mkbjyxn2pgllzxf2qgyd.onion/resources/organic-chemistry-second-edition-jonathan-clayden-nick-greeves-stuart-warren.4762/
Ga9IdsleWJ

TucoSalamanca.

Don't buy from me
Resident
Language
🇹🇷
Reaction score
27
normálne odoslanie odkazu

Dr. MMX

Professional
Manufacturer Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
84
Deals
10
784ehSHMXt

Dr. MMX

Professional
Manufacturer Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
84
Deals
10
Čo je zlé na linku? ak nepoužívate verziu tor, choďte do chemickej knižnice a nájdite môj zoznam.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,049
Deals
1
Hovoríme o propoinylchloride? Do pekla, toto je šialená úroveň náročnosti. Nehovorte tak o tom v dome, chlapče!

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,049
Deals
1
Myslím si, že najťažšie je získať na to materiál. Kyselina propriónová, o ktorej som počul, je strašná vec. Mám tu fľašu, ktorú sa neodvažujem otvoriť. Ťažkosti okrem získavania chemikálií spočívajú v ich žieravosti. Neuvažovanie o tom, ako si zachovať život na tejto zemi a tiež zápach vo vašom okolí je to, v čom vidím ťažkosť. Potrebujete plán, záložný plán a záložný plán. Ten ventilátor, ktorý vám fúka z okna, teraz môže stačiť, keď musíte opustiť miestnosť, pretože vám krvácajú oči, že keď sa reakcia rozhorí a prekročí nádobu a vy sa k nej nemôžete priblížiť na menej ako 20 metrov, pretože výpary a nádoba vybuchnú a záclony ožijú plameňmi, že keď potrebujete záložný plán. Čo by ste na to mohli vyliať, aby ste uhasili požiar? Najskôr to zistite a majte to tam. Čo keby ste si popálili ruku? Nemôžete to tam nechať len tak bežať, majte plán. Ja mám nervy z ocele a keby som ich nemal, tak by som si päťkrát podpálil dom, keď ti alkohol vyšplechne na ruku a ruka sa ti zapáli, radšej tú kadičku nepustite!

TucoSalamanca.

Don't buy from me
Resident
Language
🇹🇷
Reaction score
27
Pozri priatelia Chcem vedieť tlak a destilačnú teplotu Mám veľa skúseností so syntézou

Dr. MMX

Professional
Manufacturer Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
84
Deals
10
teraz mám dôkaz, že ste sa ani neobťažovali prečítať si veľmi krátku knihu, ktorá by vám všetko vysvetlila

View previous replies…

Dr. MMX

Professional
Manufacturer Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
84
Deals
10
Si neuveriteľný frajer.
Z4i7IRKDMG