- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 29
Dobre, takže som si istý, že niektorí ľudia vedia, že iv vyrábala, n-DMT a iné tryptamíny pomocou reduktívnej aminačnej reakcie pri nízkych teplotách...
takže ma zaujíma, keďže existuje toľko vecí založených na 2,5-dimetoxybenzaldehyde, som zvedavý, čo keby ste ho použili ako zdroj aldehydu v tejto reakcii?
To isté ma zaujímalo aj pri cyklohexanóne, ale samozrejme ako ketóne...
takže s prvým by ste hypoteticky získali niečo ako 2,5-dimetoxy-4-metyltryptamín? Bol by aktívny?
A čo n-cyklohexyltryptamín?
Je vôbec pravdepodobné, že niektorý z nich bude aktívny? Musím sa pokúsiť o všeobecnejšie čítanie o vzťahoch medzi štruktúrou a aktivitou, čo mám v pláne cez víkend na niekoľkých témach, pričom toto je jedna z nich....
Myslím, že ma to len prinútilo premýšľať....
takže ma zaujíma, keďže existuje toľko vecí založených na 2,5-dimetoxybenzaldehyde, som zvedavý, čo keby ste ho použili ako zdroj aldehydu v tejto reakcii?
To isté ma zaujímalo aj pri cyklohexanóne, ale samozrejme ako ketóne...
takže s prvým by ste hypoteticky získali niečo ako 2,5-dimetoxy-4-metyltryptamín? Bol by aktívny?
A čo n-cyklohexyltryptamín?
Je vôbec pravdepodobné, že niektorý z nich bude aktívny? Musím sa pokúsiť o všeobecnejšie čítanie o vzťahoch medzi štruktúrou a aktivitou, čo mám v pláne cez víkend na niekoľkých témach, pričom toto je jedna z nich....
Myslím, že ma to len prinútilo premýšľať....