Rámcová metamorfóza

alwaysalpha

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
8
Mohol by mi niekto vysvetliť recemic meth???
A ak máte recept vypáľte ho podeľte sa tu(jednoduchý v malom meradle)

rqq

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Reaction score
26
K dispozícii je tu viacero metód pre racemickú metamfetamínu. Ak si dobre pamätám, aj nejaké videá. Stačí použiť vyhľadávací panel.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,116
Deals
1
Dobre, takže meth, má 1 chirálny uhlík. Jeden uhlík, ktorý sa trochu otáča, keby ste sa pozerali do hlavne pištole. Predstavte si, že niekto ide na bicykli smerom k vám. Vystrčí ľavú nohu. Potom vystrčí pravú nohu. To je rozdiel medzi L(eavo) a D(extro) metamfetamínom. Racemický metamfetamín znamená len to, že je to zmes zhruba 50/50. To je to, čo dostanete, keď použijete prekurzor, ktorý nie je chirálny. Príkladom je P-2-P, fenylacetón väčšina vecí, efedrín a pseudoefedrín SÚ chirálne, hoci majú 2 c chirálnych uhlíkov, ale pri redukcii na metamfetamín strácajú prvý z nich. A druhý určuje, či vyrobíte L alebo D metamfetamín Používanie L a D je archaické a cool deti používajú R a S, ako pretekárske auto v rallysporte.

alwaysalpha

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
8
Vďaka človeče, môžeš dať recept na jeho výrobu (jednoduchý)?

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,116
Deals
1
Na výrobu met? Racemic alebo D? Shake and bake (pretrepať a upiecť) prostredníctvom lítia/amoniaku, reakcie podobnej brezovej, leukartovej, al/hg, elektroredukcie, prostredníctvom chloroamfetamínu? Prostredníctvom metyamínu a katalyzátora... čo skúšašntondo?

alwaysalpha

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
8
Žiadne pretrepať a upiecť nie je to, čo chcem.
Ide mi o jednoduchý spôsob s jednoduchým vybavením, ktorý je pre mňa dobrý na výrobu racemického metamfetamínu v malom meradle (len na tréning).
Takže ak by som mohol nájsť metódu na to, bude to pre mňa úžasné.
Môžete mi s tým pomôcť?

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,116
Deals
1
🤔easy way?? Simple equipment,.... yep that's a shake and bake with lithium our of a battery and an ammonium compound