• Forumun Türkçe bölümüne hoş geldiniz, kişilerinizi (Jabber, Telegram, Signal, vb.) göndermenin kalıcı bir yasakla sonuçlanacağını unutmayın! Emanet hesabı kullanmadan bir şey almaya veya satmaya karar verirseniz ve para kaybederseniz, size yardımcı olamayacağız.

Istanbul Relaxačné produkty

universitedennefretediyor

Don't buy from me
New Member
Language
🇹🇷
Reaction score
0
Ahojte všetci, neviem, aká aktívna je táto komunita, ale som si istý, že môžem dôverovať znalostiam tunajších ľudí. Ako ste pochopili z môjho mena, pripravujem sa na skúšku na univerzitu a mám problémy, ako je stres, úzkosť, nespavosť. Existujú nejaké odporúčané prípravky na takéto situácie, ktoré si môžem ľahko kúpiť v lekárni? Bola by som vám veľmi vďačná, keby ste mi pomohli. Vopred všetkým ďakujem

Alper192535

Don't buy from me
Resident
Language
🇹🇷
Reaction score
9
Ozajstný al

Don't buy from me
New Member
Language
🇹🇷
Reaction score
0
Teraz som si na internete prečítal o ozapríne a hoci sa mi po ňom dobre spí, videl som komentáre, že niektorým ľuďom spôsobuje nepokoj. Tiež som nenašiel žiadne jasné informácie o tom, či sa dá kúpiť bez lekárskeho predpisu. Mám vykradnúť lekáreň alebo čo mám robiť?

Trgate

Don't buy from me
Member
Language
🇹🇷
Reaction score
0
Ozaprin je dostupný bez lekárskeho predpisu. Ak ho nenájdete, môžete si kúpiť aj inú značku Olanzapinu, ktorá má rovnakú účinnú látku a má rovnaký účinok. Ak nechcete mať problémy s dávkovaním, vhodné sú 10 mg tablety.

Don't buy from me
New Member
Language
🇹🇷
Reaction score
0
V prvom rade ďakujem, že som ju použila niekoľkokrát a spala som naozaj hlboko, ale myslím, že ju už nepoužijem, ak to nebude veľmi potrebné. Cítila som trochu absťák, neviem prečo

K0D3IN

Don't buy from me
Resident
Language
🇹🇷
Reaction score
1
Odporúčam duloxetín, pomohol mi so spánkom, ale má nepríjemný vedľajší účinok v podobe zníženia kvality spánku. Inak znížil úzkosť a stres ako pocity úzkosti a stresu, Duxet sa predáva pod názvom Duloxx. Bez lekárskeho predpisu