Hrubostenná miešacia nádoba z pyrexu s dvoma kolenami

Í1yk721hk41c1khym1

Don't buy from me
Member
Language
🇬🇧
Reaction score
0
Šťastnú polnoc, priatelia,
Pozrite sa, čo som našiel v miestnom obchodnom dome. Nevedel som, na čo sa pozerám, ale pomyslel som si: "Tieto vyzerajú, akoby boli určené na to, aby som v nich reagoval , chemikálie."

Keď som si to pozrel, vyzeralo to ako zaujímavé malé zariadenie. Môže o ňom niekto povedať viac? Má 1 l. Nie som si istý, ako sa má presne otáčať, zabudovaná miešacia tyč funguje, ale nezdá sa mi dosť silná na to, aby pohla miešadlom.

(Zlomil som aj sklenenú tyč, ktorá ich spája pri konci 😬, ale môžem tam vložiť novú, počítam, že to bola len štandardná sklenená tyč)
6vaFoRsjWL

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,313
Deals
1
Je vyrobený na pestovanie kultúr v tekutom médiu (LC, tekutá kultúra) jeho vďaka môžete rozbiť organizmus bez toho, aby ste museli otvoriť sklo a riskovať kontamináciu baktériami alebo plesňami tu je pdf vrátane návodu na jeho použitie ( odkaz )

Í1yk721hk41c1khym1

Don't buy from me
Member
Language
🇬🇧
Reaction score
0
Veľmi zaujímavé, šéfe. Môžem to použiť na kultiváciu kultúr claviceps alebo je to určené na niečo iné?

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,313
Deals
1
Mycélium by ste určite mohli kultivovať, ale nie som si istý, či sa námeľové alkaloidy vyrábajú bez hostiteľa. V prípade väčšiny húb to do určitej miery funguje. Majte na pamäti, že mykorízne huby potrebujú svoju konkrétnu hostiteľskú rastlinu ( zvyčajne strom, ale aj niektoré kríky) na tvorbu sporokarpu. Napr. Mohli by ste rozmnožiť "živú vlnu" mycélia amanita muscaria, ale nerástli by žiadne huby. V takomto prípade mycélium obsahuje aj muscimol a ľudia, ktorí majú takýto sklon, ho jedia ( po dekarboxylácii)