Question Vákuum potrebné pri parnej destilácii freebase?

MadHatter

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
408
Práve som dokončil amf syntetizátor a teraz potrebujem destilovať freebase parou. a potom sa mi pokazí ´vakuový stroj. Ten skurvenec.
Nikdy predtým som nedestiloval a-olej parou pri nnormálnom tlaku, vždy som predpokladal, že 100 C by ho mohlo poškodiť? Takže musím čakať na novú pumpu? (fucketifucketifucketi)

prime minister

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
destiláciu s vodnou parou môžete bez problémov vykonávať pri tlaku vzduchu, len sa uistite, že teplota teplomera je maximálne 98,5 °C, a to pomaly...... Možno to trvá dlhšie, ako si viem predstaviť.

OrgUnikum

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
302
Parná destilácia vôbec nepracuje s vákuom. Množstvo amfetamínu vo vode sa znižuje pri zníženom tlaku a zvyšuje pri zvýšenom tlaku a teplote (ale potom ste náchylní aj na spoludestiláciu nežiaducich nečistôt). Rýchlosť parnej destilácie je viac závislá od povrchu kvapaliny v banke a priemeru otvorenia banky a od pripojenia ku kondenzátoru a menej od použitého tepla. Preto by ste mali naplniť banku maximálne do polovice, maximalizovať povrch a použiť banku so širokým hrdlom, ako je NS45, a rovnakým priemerom až po kondenzátor. Banka musí byť úplne izolovaná, aby sa zabránilo spätnej kondenzácii. Ak sa to robí správne, nie je to také pomalé, ako mnohí tvrdia, ale stále to trvá dlho.