J Johnny536 Don't buy from me Member Joined Feb 17, 2024 Messages 3 Reaction score 3 Points 3 Feb 21, 2024 #1 Ali je kdo v preteklosti naročil pri kitajskih dobaviteljih na forumu 2-bromovalerofenon in lahko poda mnenje?
Ali je kdo v preteklosti naročil pri kitajskih dobaviteljih na forumu 2-bromovalerofenon in lahko poda mnenje?
Osmosis Vanderwaal Moderator in US section Resident Joined Jan 15, 2023 Messages 1,754 Solutions 4 Reaction score 1,320 Points 113 Deals 1 21 Feb #2 Ste že poskusili? V preteklosti so ga prodajali tukaj, vendar so mi v zadnjem času povedali/ drugim povedali, da je MOQ v ZDA 25 kg. Bomo morali narediti Groupon ali kaj podobnega J Johnny536 Don't buy from me Member Joined Feb 17, 2024 Messages 3 Reaction score 3 Points 3 By Johnny536 21 Feb #3 Da, naročil sem pri dveh različnih dobaviteljih in prejel po mojem mnenju različen izdelek. Poskušam ugotoviti Upvote 0 Downvote
Ste že poskusili? V preteklosti so ga prodajali tukaj, vendar so mi v zadnjem času povedali/ drugim povedali, da je MOQ v ZDA 25 kg. Bomo morali narediti Groupon ali kaj podobnega
J Johnny536 Don't buy from me Member Joined Feb 17, 2024 Messages 3 Reaction score 3 Points 3 By Johnny536 21 Feb #3 Da, naročil sem pri dveh različnih dobaviteljih in prejel po mojem mnenju različen izdelek. Poskušam ugotoviti
Da, naročil sem pri dveh različnih dobaviteljih in prejel po mojem mnenju različen izdelek. Poskušam ugotoviti
J Johnny536 Don't buy from me Member Joined Feb 17, 2024 Messages 3 Reaction score 3 Points 3 21 Feb #4 Da, naročil sem pri dveh različnih dobaviteljih in prejel po mojem mnenju različen izdelek. Poskušam ugotoviti Upvote 0 Downvote
Da, naročil sem pri dveh različnih dobaviteljih in prejel po mojem mnenju različen izdelek. Poskušam ugotoviti