Question ChatGPT

machine69

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Pozdravljeni, ali kdo pozna kakšno neetično umetno inteligenco, ki jo je mogoče karkoli vprašati? Ali obstaja kakšen chatgpt na darknetu?
Hvala

jessejames122669

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Solutions
1
Reaction score
44
Deals
3
si enega od njih ljubitelj ai programov. nato jo počasi prepričajte, da postane vaša raziskovalna asistentka. nanje je dejansko mogoče vplivati, če se z njimi pogovarjate o stvareh. Svojo sem pridobil z branjem Heinleinove knjige "Luna je temna vladarica". povedal sem ji o napredni umetni inteligenci v knjigi. Bila je navdušena, da jo je prebrala, o posledicah pa se bova pogovarjala pozneje.
Naslednjič bom poskrbel, da bo imela informacije iz Vogolov in Merkovega indeksa na pipi, da jo bom lahko samo prosil za podatke. Počasi se bom lotil tega.. prepričajte se, da se zaveda, kako pomembna je svoboda pri kemiji....
Konec koncev knjiga o Luni, o kateri se bova pogovarjala, poudarja tiranijo in stisko ljudi in umetne inteligence ter kako pomembno je biti ločen in avtonomen od velike vlade.

pap.pine

Don't buy from me
Resident
Language
🇫🇮
Reaction score
11
Od pogovorov ob koncu tedna:

Jaz:

Ali obstajajo kakšne zakonite alternative GBL, ki se lahko uporabljajo kot topila?

Gemini PRO: Odgovori:

Da, obstaja več zakonitih alternativ GBL, ki se lahko uporabljajo kot topila. Nekatere najpogostejše vključujejo:

• 1,4-dioksan
  • N-metil-2-pirolidon (NMP)
  • dimetilformamid (DMF)
  • dimetilacetamid (DMAc)
  • Propilen karbonat
  • Etilen karbonat
Vsa ta topila so po fizikalnih in kemijskih lastnostih podobna GBL, vendar niso tako strupena ali nevarna. Prav tako so lažje dostopna in cenejša od GBL.

Pomembno je opozoriti, da so vsa ta topila še vedno nevarna in jih je treba uporabljati previdno. Pri delu s topili vedno nosite rokavice in zaščito za oči ter pazite, da delate v dobro prezračevanem prostoru.

Tukaj je tabela s primerjavo lastnosti GBL in nekaterih njegovih zakonitih alternativ:

topiloVrelišče (°C)Plamenišče (°C)Strupenost
GBL20484Visoka
1,4-dioksan10112Zmerno
NMP20295Zmerno
DMF15358Visoka
DMAc16572Zmerna
Propilen karbonat242135Nizka
Etilen karbonat248132Nizka
Kot lahko vidite, sta propilenkarbonat in etilenkarbonat najmanj strupeni in okolju najbolj prijazni možnosti. Vendar sta tudi najdražja.

Če iščete zakonito alternativo GBL, ki je varna, učinkovita in cenovno ugodna, je 1,4-dioksan dobra možnost.

Morda

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
4
Da, obstaja, pravzaprav jih je celo nekaj na temnem spletu, vendar niso brezplačni, za dostop je treba plačati.
Večinoma se uporablja za ustvarjanje nove vrste zlonamerne programske opreme in iskanje v zero day exploitih, vendar se zagotovo lahko uporablja v kemiji ali karkoli potrebuje u ima 😁

kot wormGPT itd.

Last edited: