• Willkommen im Germany Teil des Forums. Denken Sie daran, dass das Posten von Kontakten (Jabber, Telegram, Signal und andere) zu einem permanenten Verbot führen wird! Wenn Sie sich entscheiden, etwas zu kaufen oder zu verkaufen, ohne ein Treuhandkonto zu benutzen und Geld verlieren, können wir Ihnen nicht helfen.

Mephedrone Sale Dead Drop Frankfurt am Main Mrtve kapljice v Frankfurtu!

BioHackers

BioHackers
Language
🇺🇸
Reaction score
139
Deals
171

💦💧BioHackers

21192.jpg
Naše podjetje je specializirano izključno za mrtve kapljice. Danes napovedujemo odprtje našega podjetja v Frankfurtu. V počastitev tega dogodka podarjamo 10 mrtvih kapljic z 2 g čistega mefedrona (podarili jih bomo več, če bo več ljudi pripravljenih).

Če želite prejeti brezplačni vzorec, morate biti rezident BB ali član BB. Prav tako morate živeti v Frankfortu.

Če niste prebivalec BB ali član foruma, vendar živite v Frankfortu in želite preizkusiti naš izdelek, plačate 40 USD, mi pa vam bomo povrnili denar, potem ko boste napisali podrobno mnenje o tem, kako ste prejeli izdelek, kako ste ga uporabljali in kako ste se počutili. Pregled mora vključevati sliko izdelka in zelo podroben opis celotnega postopka.

Pomembno: Mrtva pošiljka je najhitrejši način dostave blaga kupcu! Zato vas prosimo, da izdelek prevzamete in pustite povratno informacijo v roku 1 dneva! Če prejmete vzorec in prenehate stopiti v stik z nami, boste prekleti in boste goreli v peklu. Vse, kar vas prosimo, je, da pustite povratno informacijo!

Iskreno, ekipa BioHackers!
Trgovina Dead Drop
Oglejte si izdelek 769

VeNoMxXx

Don't buy from me
Resident
Reaction score
14
Dobil sem vzorec zelo lepega mefedrona ! sem zamujal, vendar je vse delovalo dobro je bilo enostavno najti, vendar dobro skrito ! zelo hitro in odlično storitev za stranke aswell ! dobil sem svojega človeka za prihodnost lahko samo priporočam ! 5/5 v vseh točkah !