Zdaj razumem, kaj ste mislili z "majhnimi pikami", to me je zmotilo. Vsekakor se odločite za enobarvno. Prišel sem v stik z nečim drugim, zato sem določal teksturo, vendar je to s slike težko razbrati. Stvari, ki sem jih dobil v trgovini, so bile zelo rjave in gladke teksture, ki so se končale kot gumijasto sranje v primerjavi z običajnimi štrikerji, ki so bili bolj rdečkasti in peščeni na dotik. Slišal sem, da lahko fosfor reciklirate do 10-krat? Ali dodajaš 10 % na vrhu majhne teže, ki jo dodaš nazaj? (Predvidevamo, da se nekaj izgubi med recikliranjem. Ali pa je %10 nadomestilo za to?) Z drugimi besedami, ali dodajanje 10 % pokriva kakovost uporabljenega RP, izgubljeno količino ali v bistvu oboje?
Imaš nekaj jajc @FritBuchner. Mene je prekleto strah, da bi naročil nekaj steklene opreme. Ne toliko ena stvar tu in tam, temveč me skrbi kombinirana stalna dobava. Na primer, rad bi vzel nekaj ma huanga. Če se bo obneslo, bom to želel ponoviti, dokler se ne bo pojavilo kaj boljšega. V kombinaciji z nekaj enkratnimi nakupi steklovine ni nič posebnega. Tu in tam vrzi še kakšen RP, morda tudi s kakšnimi drugimi topili itd. in zdaj se res začne ogrevati. Nikomur ne govorim, kaj naj počne, samo poskušam širiti dober glas, če ne za nove fante, pa zase. Če govorim zase, tega ni mogoče dovolj poudariti. Rad si izvlečem jajca, ko mislim, da me nihče ne gleda ali ne bo opazil, kar pa ne pomeni, da me nihče ne gleda ali ne bo opazil.