Prosim za pomoč pri sintezi proionijevega klorida in 4'-metilpropiofenona

TucoSalamanca.

Don't buy from me
Resident
Language
🇹🇷
Reaction score
27
proionski klorid
Če destilirate propionsko kislino in benzoilklorid, morate pozorno spremljati temperaturo. Propionska kislina ima vrelišče približno 141 °C, benzoil klorid pa približno 197 °C. Pod znižanim tlakom lahko ti spojini destilirate pri nižjih temperaturah, vendar je specifični tlak odvisen od želenega vrelišča.

Za učinkovito ločevanje lahko razmislite o destilaciji pod znižanim tlakom (npr. približno 50-100 mmHg), da se izognete razgradnji ali nezaželenim stranskim reakcijam in hkrati dosežete nižjo vrelišče propionilklorida. Takšne reakcije vedno izvajajte v dobro prezračevanem digestoriju in upoštevajte ustrezne varnostne protokole.
-------------------------------
Pri sintezi 4'-metilpropiofenona uporabljam toluen cinkov klorid propionijev klorid koliko stopinj naj destiliram koliko mmhg naj vakuumsko črpam 4'-metilpropiofenon vrelišče 240 stopinj
Destilacija
240 stopinj pri standardni temperaturi
Vakuum
50-100 mmHg.
Primer destilacije
Temperatura destilacije**Dist100-120 °C pri zmanjšanem
Vakuumski tlak**50-100 mmHg med destilacijo
Povzetek
Destilirajte100-120 °C pri50-100 mmHg za učinkovito čiščenje
Ali umetna inteligenca govori resnico o tlaku in destilaciji?

Dr. MMX

Professional
Manufacturer Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
84
Deals
10
Človek, prosim. Priporočil sem ti ustrezen način za to. Za to je potrebno znanje, kaj je treba narediti, ne gre samo za to, da se metilamin vstavi v bromoketon, kot se običajno zahteva za izvedbo sineteze, in to je vse.
Njegovo vrelišče lahko izračunate glede na tlak, ki ga zagotovite v sistemu, in z referenčnimi informacijami o kemikalijah, s katerimi delate.
Enostavno poiščite kakšno knjigo in se seznanite s celotnim postopkom.
Nekaj informacij o postopkih, ki jih boste izvajali, lahko najdete v brezplačnih besedilih,
id knjige: 93154

O spojinah in reakcijah... predlagam, da preprosto preberete knjigo o organski kemiji - to je zelo prijetno.
Naložil sem jo. V njej lahko najdete

Vse, kar morate storiti, je, da začnete z branjem, preberite o postopku destilacije. 1h nazaj ste želeli destilirati pri 240c... medtem ko to nima smisla, namesto tega uporabite vakuumsko destilacijo. Predlagam, da samo preberete o teh postopkih, da boste lahko uživali v preostalem, ko boste vedeli, kaj storiti.

Namesto tega si to prilepil in odprl novo temo z vprašanjem, ali je to pravilno?
Pravilen način je, da naredite sami in se nekaj naučite, tako da boste naslednjič vedeli več.
Ali veste, kaj je propionilklorid in katere varnostne ukrepe morate izvesti?

Dr. MMX

Professional
Manufacturer Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
84
Deals
10
prosim, našel sem celo poglavjer, ki vas zanima v tem primeru
21. poglavje. bbzzzsvqcrqtki6umym6itiixfhni37ybtt7mkbjyxn2pgllzxf2qgyd.onion/resources/organic-chemistry-second-edition-jonathan-clayden-nick-greeves-stuart-warren.4762/
Ga9IdsleWJ

TucoSalamanca.

Don't buy from me
Resident
Language
🇹🇷
Reaction score
27
normalna povezava pošlji

Dr. MMX

Professional
Manufacturer Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
84
Deals
10
784ehSHMXt

Dr. MMX

Professional
Manufacturer Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
84
Deals
10
kaj je narobe s povezavo? če ne uporabljate različice tor, pojdite v kemijsko knjižnico in poiščite moj seznam.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,049
Deals
1
Ali govorimo o propolinilkloridu? O, za vraga, to je noro zahtevna raven. Ne delaj tega v hiši, fant!

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,049
Deals
1
Menim, da je najtežje pridobiti gradivo za to. Slišal sem, da je propionska kislina strašna snov. Tu imam steklenico, ki si je ne upam odpreti. Težave poleg pridobivanja kemikalij povzroča tudi njihova jedkost. Ne glede na to, kako ohraniti svoje življenje na tej zemlji in tudi smrad v svoji soseski, je tisto, v čemer vidim težavo. Potrebujete načrt, rezervni načrt in rezervni načrt. Ta ventilator, ki piha skozi okno, je zdaj morda dovolj, ko morate zapustiti sobo, ker vam krvavijo oči, ko reakcija postane vroča in preseže posodo, vi pa se ji ne morete približati na 20 metrov, ker hlapi in posoda eksplodirajo, zavese pa oživijo v plamenih, takrat potrebujete rezervni načrt. Kaj lahko na to zlijete, da pogasite požar? Najprej to ugotovite in imejte to na voljo. Kaj če si opečete roko? Ne morete ga pustiti tam, da bi deloval, imejte načrt. Imam jeklene živce, in če jih ne bi imel, bi petkrat zažgal hišo, ko ti alkohol brizgne na roko in se ti roka zažge, raje ne spusti čaše!

TucoSalamanca.

Don't buy from me
Resident
Language
🇹🇷
Reaction score
27
glejte prijatelje Rad bi vedel tlak in temperaturo destilacije Imam veliko izkušenj s sintezo

Dr. MMX

Professional
Manufacturer Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
84
Deals
10
zdaj imam dokaz, da se niste niti potrudili prebrati zelo kratke knjige, ki bi vam vse pojasnila

View previous replies…

Dr. MMX

Professional
Manufacturer Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
84
Deals
10
Neverjeten si, frajer.
Z4i7IRKDMG