Skrijte svoje podatke v katero koli napravo USB

whey?

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
10
V naslednjih korakih vam bom na zelo preprostem primeru razložil, kako lahko svoj operacijski sistem, vključno z vsemi podatki, naredite prenosljiv in neviden pred nezaželenimi obiskovalci.

Ker je pretvorba samoumevna, je nisem dokumentiral slikovno.

Korak 1:

Priskrbite si ključek USB z visoko hitrostjo branja in vmesnikom USB 3.1.

V mojem primeru je to Samsung MUF-128AB.

S temi dimenzijami je kot nalašč za ta namen.

IrFBH3qk5h

Odstraniti morate le odtis na ključku.

Nato ustvarite zagonski ključek z operacijskim sistemom, kot je Windows to go / Linux Mint prek programa "Rufus".

Na YouTubu je na voljo veliko navodil.

Ko je namestitev končana, pojdite v bios, zaženite ključek in prenesite vse pomembne podatke v novi sistem.

2. korak: V naslednjem koraku se odločite, ali želite, da bo vaš računalnik vgrajen v računalnik:

Naročite komplet za popravilo USB-črpalk, ki je videti pristen.

Mislim, da je zdaj vse jasno.

Vzemite superlepilo in najprej prilepite kabel z vtičnico na strani USB C, nato pa še sam priključek.

Bodite pozorni na razdaljo od vtičnice do priključka in na to, da je ta poravnan naravnost.

Vzemite klešče in odrežite plastično ohišje naprave falsh.

Videli boste, da ni nobene razlike od velikosti do nadomestnega dela.

Prilepite pokrovček druge strani in vanj previdno poskusite namestiti paličico.

Ne pritiskajte je preveč močno, odstranite nekaj plastike v notranjosti pokrova.

V mojem primeru je bila palica nekoliko večja, zato je pokrov počil, zato je palica v ohišju nekoliko krivo nameščena, kot je na slikah.

Zdaj imate ločen operacijski sistem, do katerega lahko dostopate le, če "polnilni kabel" priključite v računalnik in ga zaženete prek Biosa, ki ga v nobenem primeru ne bodo našli in zasegli ob odredbi za preiskavo, ker ni pomnilniški medij.

Q5lIZbWzwF

Če želite biti prepričani, da se ne bo nič zgodilo, ga po vsaki uporabi izklopite iz računalnika in ga priključite na napajalnik.

Od76y8APoa
TS5pPjWqlB

Za ljudi, ki kot jaz potrebujejo še več varnosti, je na voljo še en korak.

Korak 3:

Kupite še en ključek USB in majhen adapter USB OTG.

WUPOvFbu1H

Poleg tega sem dobil električno cigareto OXVA xlim SE.

PHW9Y3xlIk
NyVKcOgjoF

To je mogoče odpreti tako, da izvlečete zatič na strani, kot je prikazano v videoposnetku.

Vse, kar morate storiti, je, da odstranite baterijo, prerežete kabel OTG in ga spajkate z vhodom USB C.

FXzYoB37ON

Priključite nov ključek USB, ga sestavite in ga s podatkovnim kablom povežite z računalnikom.

E5sdwoiFCE

S kablom zaženite sistemsko napravo, jo šifrirajte in ključ namestite na drugo napravo.

Končajte!

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
600
Shranjeno v moji knjižnici :) To je neverjetno!

whey?

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
10
Zahvaljujem se vam, upam, da sem lahko pripomogel k večji varnosti.
Seveda bom hvaležen tudi za vaše osebne zamisli. Možnosti so neskončne, če upoštevamo, da je prek USB mogoče priključiti skoraj vse.

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
600
Vsekakor nimam časa rn, da bi ga vzpostavil, in ni 100-odstotno potreben, saj nisem prodajalec, vendar ga bom vzpostavil, ko bo pravi čas
Pravzaprav bi bilo precej noro, če bi vse to shranili na tip USB C in ne na navadnega, da bi se ujemal z videzom androidnih polnilnikov! Večina prenosnih računalnikov tako ali tako ima vrata C-Type... sprašujem se, ali bi bil prenos podatkov mogoč prek polnilnih vrat tipa C v prenosnih računalnikih, vendar sem prepričan, da bo to najlažje uresničiti

whey?

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
10
Žal obojestranski kabel usb C ne bo deloval, saj v tej velikosti še ni pomnilniškega medija, zato mora biti za polnilni kabel na voljo vrata usb A.
Če vas skrbi sama povezava, lahko seveda uporabite zgoraj omenjeni komplet za popravilo, kot je predvideno, le da palico spajkate od zadaj.

Lahko pa uporabite napravo z vhodom usb C, kot je pojasnjeno v koraku 3, pri kateri se pomnilniški medij nahaja v sami napravi, ki je vidna le, ko je povezana z računalnikom prek kabla OTG.
Na primer napajalnik za mobilni telefon.

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
600
Kul bi bilo tudi, če bi bile slušalke za igranje iger ali kaj podobnega in bi vanje skrili paličico... običajno imajo običajne vhode USB

whey?

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
10
Če bi tudi jaz razmišljal o tem. V tem primeru vrsta priključka ne bi bila pomembna, saj je treba uporabiti adapter, kot je ta zgoraj na sliki.

Za ta projekt bi bilo dovolj prostora.

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
600
Revolucije ne bo prenašala televizija :) Všeč mi je vaš podpis :)

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
600
Hvala, ker si to postavil na moj radar, frajer, kmalu bom nekaj stvari malo izdelal, sem zelo zelo presenečen

Mohammed_Lee

Don't buy from me
Resident
Reaction score
8
Na steni imam nekaj vtičnic Usb, vse so namenjene polnjenju naprav. Samo z enim od njih manipuliram s sandisk micro usb. od zunaj je videti enako in mislim, da ste morali res narediti veliko sranja, da vam je popo iztrgal vtičnice.
(tudi zelo dobro, ker sem nekako nered, ko gre za perifeje, že izgubil 2 od teh majhnih paličic).

Mohammed_Lee

Don't buy from me
Resident
Reaction score
8
(seveda je to mogoče tudi s prenosnimi polnilniki)Vse, kar potrebujete, je majhna paličica vaše koice in to:

Attachments

• 3NakExlH54.png
    3NakExlH54.png
    192.6 KB · Views: 300

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
600
Zelo mi je všeč zamisel, da bi ga skrili v igralne slušalke ali kaj podobnega, ki bi ga lahko še vedno uporabljali, čeprav bi z njim manipulirali

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
254
To je spretno! Všeč mi je! Ali si jih nekaj pokvaril, preden si jih uspešno izvedel? Zanima me, ali bi lahko to naredil in bi bilo videti normalno (ne kot z lepilom prekrita kriva masa).

Mohammed_Lee

Don't buy from me
Resident
Reaction score
8
Če je zainteresiranih več ljudi, lahko objavim kako, ko bom imel za to čas

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,117
Deals
1
Nisem dovolj tehnično podkovan, da bi to zdaj izvedel, niti tega danes močno ne potrebujem, vendar če samo pogledam po svoji hiši, je na voljo gora stvari, za katere bi to lahko naredil. Zvočniki Bluetooth....V steni imam vtičnice s priključki USB. Imam take, ki se priključijo v avtomobilske vžigalnike, multipleksne polnilnike in pustijo druga dva priključka USB kot polnilnike. Krmilniki za videoigre. Orodja za polnjenje USB ( npr. imam 3 rotorska orodja, ki se polnijo prek USB.... Nekdo bi lahko izdelal in prodajal to vohunsko programsko opremo na odprtem trgu.