- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 29
Dobro, zato sem prepričan, da se nekateri zavedajo, da sem izdeloval n-DMT in druge triptamine z uporabo reduktivne aminizacije pri nizkih temperaturah...
Ker je veliko stvari, ki temeljijo na 2,5-dimetoksibenzaldehidu, me zanima, kaj če bi ga uporabili kot vir aldehida v tej reakciji?
Enako me je zanimalo tudi za cikloheksanon, vendar seveda kot keton...
Torej bi s prvim hipotetično dobili nekaj takega, kot je 2,5-dimetoksi-4-metiltriptamin? Ali bi bil ta aktiven?
Kaj pa n-cikloheksiltriptamin?
ali je katera od teh snovi sploh lahko aktivna? Poskusiti moram opraviti bolj splošno branje o razmerjih med strukturo in aktivnostjo, kar načrtujem čez vikend za nekaj predmetov, med katerimi je tudi ta....
Mislim, da me je to samo spodbudilo k razmišljanju....
Ker je veliko stvari, ki temeljijo na 2,5-dimetoksibenzaldehidu, me zanima, kaj če bi ga uporabili kot vir aldehida v tej reakciji?
Enako me je zanimalo tudi za cikloheksanon, vendar seveda kot keton...
Torej bi s prvim hipotetično dobili nekaj takega, kot je 2,5-dimetoksi-4-metiltriptamin? Ali bi bil ta aktiven?
Kaj pa n-cikloheksiltriptamin?
ali je katera od teh snovi sploh lahko aktivna? Poskusiti moram opraviti bolj splošno branje o razmerjih med strukturo in aktivnostjo, kar načrtujem čez vikend za nekaj predmetov, med katerimi je tudi ta....
Mislim, da me je to samo spodbudilo k razmišljanju....