Racemični meth

alwaysalpha

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
8
Ali mi lahko kdo razloži recemic meth????
In če imate recept, ga delite tukaj (enostaven v majhnem obsegu)

rqq

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Reaction score
26
Na voljo je več metod za racemično meto, ki so na voljo tukaj. Tudi nekaj videoposnetkov, če se prav spomnim. Samo uporabite iskalno vrstico.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,116
Deals
1
Ok, torej meth, ima 1 kiralni ogljik. En ogljik, ki se malo obrne, če bi gledali v cev pištole. Predstavljajte si, da se nekdo pelje s kolesom proti vam. Iztakne levo nogo. Nato iztegne desno nogo. To je razlika med L(eavo) in D(extro) metom. Racemični meth pomeni le, da je mešanica približno 50/50. To dobimo, če uporabimo prekurzor, ki ni kiralen. Primeri vključujejo P-2-P, fenilaceton, večina stvari, efedrin in psevdoefedrin sta kiralna, čeprav imata 2 c kiralnih ogljikovih atomov, vendar izgubita prvega pri redukciji v meth. Drugi pa določa, ali boste naredili met L ali D. Uporaba L in D je arhaična, kul otroci pa uporabljajo R in S, kot dirkalnik rallysport.

alwaysalpha

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
8
Hvala, človek, ali lahko navedeš recept za pripravo (enostaven)?

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,116
Deals
1
Za izdelavo metamfetamina? Racemičnega ali D? Pretresi in speči prek litija/amoniaka, reakcije, podobne brezi, leucarta, al/hg, elektroredukcije, prek kloroamfetamina? Prek metiamina in katalizatorja... kaj poskušate?

alwaysalpha

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
8
Brez pretresanja in pečenja ni tisto, kar želim.
Mislim, da je enostaven način s preprosto opremo dober za izdelavo racemičnega metamfetamina v majhnem obsegu (samo za lastno usposabljanje).
Torej, če bi lahko našel metodo za to, bi bilo zame super.
Mi lahko pri tem pomagate?

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,116
Deals
1
🤔easy way?? Simple equipment,.... yep that's a shake and bake with lithium our of a battery and an ammonium compound