Sinteza JWH-167 s peperinom

chemistrydude

Don't buy from me
Resident
Reaction score
25
VlXEbt07IO
WExXhdjmAB

Shema strukture peperina

Shema strukture iskanega izdelka

Reagenti: C17H19NO3, CH2Cl2, NaOH, C5H11Br, C3H6O, H2O, C3H8O

Dobro, začnimo sintezo, najprej dajte NaOH v bučko, kot 40 gramov, če potrebujete 8 gramov izdelka, in dodajte 215 ml hladne vode, ki jo boste potrebovali pozneje
. In zdaj ekstrahirajmo peperin, tako da v drugo bučko dodamo 110 gramov črne zdrobljene paprike in 220 ml CH2Cl2, zdaj postavimo bučko s črno papriko in CH2Cl2 na ploščo s temperaturo 145 °C in dodamo teflonski magnet ter počakamo na kristale (barva je rumena) in zdaj moramo filtrirati in imamo 97,7 % čistega peperina (v gramih je 25).
Zdaj damo v drugo bučko 25 gramov peperina in dodamo 58 ml amilbromida, zmešamo z 12 ml acetona, zdaj moramo počakati, ko je naša mešanica kristalizirala približno 7 ur, in zdaj je popolnoma kristalizirana, zato sem rekel, da potrebujete NaOH, dodamo 215 ml NaOH in čas je za filtrat, kristale speremo z izopropilalkoholom in damo v skledo, da se zmedeni izdelek posuši.
Čestitke, zdaj imate 8 gramov JWH-167

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
3,066
Deals
1
Navedite imena snovi po nomenklaturi IUPAC.

chemistrydude

Don't buy from me
Resident
Reaction score
25
C17H19NO3 je peperin, CH2CI2 je diklorometan, NaOH je natrijev hidroksid, C5H11Br je amilbromid, C3H6O je aceton, H2O je voda, C3H8O je izopropilalkohol

XenocodeRCE

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
zato nekaj besed

piperin mora biti čist, poper vsebuje druge kemikalije, ki jih morate odstraniti, ali pa preprosto kupite izvleček popra v prahu tako poceni kot 14,44 € / 50 g na aliexpressu

DCM je rakotvoren, bolje ga je zamenjati z etilacetatom, ki ga je mogoče zakonito najti v kozmetični trgovini, čistega tako poceni kot 29 € / 5L

Kakšen natrijev hidroksid ste uporabili? mol/L?

n-amil bromid ni dovoljen za domači nakup, zato veliko sreče

Ta vrsta recepta je lahko nevarna, saj sploh ni natančna.

chemistrydude

Don't buy from me
Resident
Reaction score
25
Vem, priporočam, da greste ven s kemično zaščito

Khaled

Don't buy from me
Resident
Reaction score
4
Pozdravljeni, kako ste? Ta metoda je bila že preizkušena. Ali je rezultat močan?

woohoo

Don't buy from me
New Member
Reaction score
21
Kako je to mogoče? Narišite formulo, prosim.
Izgleda ponarejeno.