Kaj je narobe s to preprosto metodo SnB?

hirozaru

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
5
Kaj je narobe s to preprosto metodo SnB?

01 - Uporabljam 600-mililitrsko ali 1-litrsko steklenico za kokakolo, očiščeno in suho.
02 - Dodam 50 g amonijevega nitrata v prahu (vzetega iz hladilnih oblog in zmletega).
03 - Zmešam 13 g vsebine tablet, kar je 48 tablet po 30 mg PSE = 1,44 g
04 - Dodam 250 ml belega plina za 600-mililitrsko steklenico ali 400 ml za 1-litrsko steklenico.
05 - razrežem baterijo, bodisi Panasonicovo litijsko baterijo AA bodisi baterijo CR123A 3V
06 - hitro ločim litij od ostalega in ga potegnem v baterijo. Rečeno mi je bilo, naj ga razrežem na majhne kvadratke, vendar se mi zdi, da se mi mudi, zato ga včasih razrežem na nekaj kosov. Ne morem rezati s kovinskimi škarjami, kajne?
07 - Preden dodam NaOH (prav tako 50 g), ga dobro pretresem.
08 - Ponovno pretresem
09 - če po nekaj minutah ne vidim nobene reakcije. Dodam 5 ml vode.
10 - običajno traja manj kot 60 sekund, preden se stvari v notranjosti začnejo premikati.
11 - vidim na tone novih oranžnih stvari, ki se premikajo. včasih se litij prižge. pojavili so se tudi zlati samorogi.
12 - preizkusim tlak v steklenici, tako da jo pritisnem
13 - ko je res trda; spustim nekaj pritiska tako, da jo hitro odzračim.
14 - po manj kot 15 minutah se steklenička na dnu predre in večina tekočine se izgubi.
15 - poskusil sem nekaj shraniti in HCl gazirati, vendar se ni nič jasno oborilo.
16 - izplen je nič/ničen.

Druga možnost:
- Včasih najprej pripravim litij v gorivu in nato dodam NH₄NO₃ + vsebino tablet.
- Poskusil sem uporabiti Gorilla trak, da bi utrdil dno.
- Ali lahko poskusim z magnetnim mešalom, da bi se stvari v njem ves čas premikale? Za to bi potreboval drugo reakcijsko posodo.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,208
Deals
1
Mislim, da je tega veliko. Naslednjič začnite s tem, da vzamete ta recept in ga zažgete. Nato uporabite recept, ki sem vam ga dal. Pojdi in poišči poltovornjak. S palcem pritisnite na pnevmatiko. To je 100 psi. Toliko mora biti plastenka trda. Ne zračite je, dokler ne zraste za centimeter višje.

Joyboy56

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Reaction score
0
Ali mi lahko podrobneje poveste, brat?

dean454545

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
1
Ali si prizadevate, da bi ga ubili ali vsaj zažgali. Ne primerjajte psi pnevmatike tovornjaka s psi steklenice popa . Preprosto pojdite po jekleni gasilni aparat in ga izpraznite odvijete vrh izpraznite ga in ga nato res zelo dobro očistite, ko se vam zdi, da je čist, očistite še nekaj. Prepričajte se, da je popolnoma suha, celo dajte jo v pečico za eno uro pri 250, da se prepričate, da je vsa voda izginila. Nato cev, ki je pritrjena na zgornji del, odrežite prav tam, kjer se povezuje. nato razstavite zgornji ventil in ga prav tako dobro očistite. Nato vzemite suhi gasilni aparat in ga vstavite v hladni paket, nato pa gorivo in vam ni treba dodajati vode, če pa morate, to storite zdaj, preden dodate litij, saj bo voda šla na dno, litij pa plava na vrhu. Nikoli ne dodajajte vode po dodajanju litija. nato vzemite prašek za tablete, dodajte ga, nato litij in pripravite zgornji del, da ga lahko namestite, vendar pred tem dodajte lug, nato pa privijte zgornji del in ga zavrtite ali dva, da se začne, počakajte približno 1 minuto in pritisnite izpust, da izpustite ves kisik, ki je lahko tam. Nato ga postavite v posodo z vrelo vodo in opazujte merilnik psi, ko je v zeleni barvi približno na 12. uri, ga vzemite in ga potopite v vedro z ledom in slano vodo, dokler se psi ne zniža na stran izpusta, nato pa začnite stresati tega jebača, dokler se ne vrne v zeleno barvo. Nato stopite ven in ga odzračite, nato pa ga izlijte in ostalo morate vedeti.

hirozaru

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
5
To je koristno. Ravnam se po istih navodilih. Isti recept sem že našel tukaj, preden ste mi ga poslali. res ima veliko uporabnih podrobnosti.
Želel sem na preprost način napisati korake in razumeti, zakaj se je steklenica razbila.

na ločenem klepetu pa sem razumela, da je to litij, ki zažge steklenico, in ne pritisk, ki jo razbije.

Ponovno bom prebral ta recept, da ujamem, kaj sem morda še spregledal.

SoldadoDeDrogas

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
176
Mislil sem, da sem to komentiral... morda je bil to kakšen drug komentar.
Kakor koli že, če se vi (ali kdo drug za to zadevo) še vedno ukvarjate s tem in potrebujete pomoč, mi pošljite pm in poskušal vas bom trenirati. Ta celotna stvar res ni najboljša ideja za začetek, kaj šele, da bi poskušali improvizirati RV s slabimi ali nepopolnimi navodili/recepti in novim ravnanjem s čebelami. Ne morem dovolj poudariti, kako pomembno je, da razumete, kaj točno poskušate tukaj narediti in kako so videti različne faze reakcije. Zaporedje in tehnika preprostega dodajanja sestavin sta lahko edini dejavnik, ki odloča o tem, ali bo to dobro delovalo, ali bo sploh delovalo, ali pa se bo samo vžgalo in povzročilo nered.

Zavedam se, kakšno srečo sem imel, da mi je to uspelo že v drugem poskusu, saj sem od takrat poskusil ponoviti poskus že približno desetkrat in več kot polovica poskusov je bila tako ali drugače zgrešena. Lahko bi rekel, da sem se na podlagi skorajšnjih uspehov in popolnih neuspehov naučil, kako zelo je ta reakcija temperamentna, če se je lotim ohlapno in površno. Naredite si uslugo in tega ne poskušajte doma ali vsaj [popolnoma] v zaprtih prostorih ter imejte varnostne ukrepe in priprave za gašenje požara, takojšnje čiščenje plinov in čiščenje pekočih vročih kislin ali baz v topilih ... in tu je še litij, na katerega je treba biti pozoren. Tega raje ne poskušajte storiti na deževen ali zelo vlažen dan. Razmislite o vedru peska in ali vedru hladne vode z namočeno brisačo, velikem ventilatorju za dovod/izpust. Osebna varovalna oprema - maska, rokavice itd. Verjetno tega ne boste potrebovali v 99 % primerov, vendar se bo zgodil tisti 1 %, ko si boste želeli, da bi imeli stvari pri roki.

GhostChemist

Expert
Language
🇬🇧
Reaction score
246
The command work on Birch method
Results will be soon