Bir yağ

Cryptos82

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
8
A yağından doğrudan meth'e geçmek için kolay bir yöntemi olan var mı veya bu mümkün mü, bilgi eksikliğimi mazur görün 😒

FENTAMAS

Don't buy from me
Resident
Reaction score
68
Evet, ortalama bir kullanıcı için "kolay" olduğundan emin olmasam da bazı yöntemler var.
Bunlardan biri şuna benziyor:
1) "A-yağınızı" çift hacimli etil format (yani 1:2 w/v) içinde en az 24 saat refluks edin, ardından vakum altında kuruluğa kadar konsantre edin.
2) N-formil ara ürününüzü inert atmosfer altında THF içinde LAH ile indirgeyin (tamamlanması birkaç gün sürebilir).

Cryptos82

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
8
Teşekkürler dostum, en kaliteli A yağını üretiyorum ama meth için yeni sipariş aldım, daha önce hiç yapmadım ama BMK tozundan A yağına ulaşabilirsem o kadar da zor olamaz 😏

FENTAMAS

Don't buy from me
Resident
Reaction score
68
Son yöntem büyük ölçekli sentezler için uygun olmadığından, amfetamin yerine doğrudan BMK'dan Meth'e geçmek tercih edilir.

Cryptos82

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
8
Ye bana bu şekilde gösterildi foramid ve Formik 2. aşçı ile pişiriyorum formamidi metil formamid ile mi değiştiriyorum yoksa tam adını hatırlayamıyorum arkadaşım

Tovenaar

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
47
Evet bu leuckart, formamid yerine n-metil formamid kullanın.

Tovenaar

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
47
Amp'den meth'e geçmek istiyorsanız, formik asitli alkolde %40 formaldehit ve reflü kullanırdım...