Marvin "Popcorn" Sutton
Expert
- Reaction score
- 305
Boş zamanınız var mı? Yaratıcı bir zihniniz var mı?
Şehrinizde ilginç açık hava görevlerine hazır mısınız?
Yerel bir Breaking Bad Asistanı işi sizi bekliyor!
Şehrinizde ilginç açık hava görevlerine hazır mısınız?
Yerel bir Breaking Bad Asistanı işi sizi bekliyor!
Herhangi bir ülkedeki şehirlerinde farklı ürünlerin örneklerini anonim olarak dağıtmamıza yardımcı olacak insanlara ihtiyacımız var. Gerçek profesyonellere ihtiyacımız var. Bize belgelerinizin kopyalarını göndermenize gerek yok, sizden nakit depozito istemiyoruz, ihtiyacımız olan şey şehrinizde veya seçtiğiniz başka bir şehirde heyecan verici bir iş yaparak para kazanma arzusu. Yarı zamanlı çalışma için çeşitli seçenekler sunuyoruz ve başarılı olursanız, sadece biraz para kazanmakla kalmayacak, aynı zamanda Breaking Bad'in profesyonel ekibiyle kariyer geliştirme fırsatı da bulacaksınız.
Şansınızı kaçırmayın!
Bilmeniz önemli: Herhangi biriyle kişisel görüşme olasılığını tamamen dışlayan bir iş teklif ediyoruz. Bizi asla görmeyeceksiniz, biz sizi asla görmeyeceğiz, müşteriler sizinle asla tanışmayacak - kendi başınızasınız ve size tam çevrimiçi destek veriyoruz.
Breaking Bad projesiyle ilgileniyorsanız, şehrinizde veya bölgenizde gelecek vaat eden bir işle ilgileniyorsanız, eğitilmek ve çalışmaya başlamak istiyorsanız - bana PMile yazın, bunun hakkında konuşalım. Sadece 18 yaşından büyükler.
Breaking Bad projesiyle ilgileniyorsanız, şehrinizde veya bölgenizde gelecek vaat eden bir işle ilgileniyorsanız, eğitilmek ve çalışmaya başlamak istiyorsanız - bana PMile yazın, bunun hakkında konuşalım. Sadece 18 yaşından büyükler.
Belki bir bayisiniz ve yerel bölgenizdebir dükkan açmak istiyorsunuz? Ya da belki şehrinizdeki müşteri sayısını artırmak ve mallarınızı dünya çapında güvenli bir şekilde postayla gönderebilmek istiyorsunuz? İşinizi tanıtmanıza, numune dağıtmanıza ve geri bildirim almanıza yardımcı olmaya ve ürününüzü teslim etmenin ve paketlemenin benzersiz yollarını öğretmeye hazırız. Potansiyelinizi açığa çıkarmanıza ve bir sonraki çalışma seviyesine geçmenize yardımcı olacağız. İhtiyacınız olan tek şey bir arzu ve ciddi bir tutum. Bana PM'den yazın, konuşalım
Last edited by a moderator: