Dürüst olmak gerekirse, işe yaramasına şaşırdım ve terminal bir Flor atomunun bu bağlamda işe yaradığı bilinirken, Bromür en azından (iyi) bir ayrılma grubu olabilir, ancak Florür, C-F bağ kuvveti nedeniyle asla değildir. Çift bağ farklı bir dizi koşulda reaktiftir, bu nedenle en iyi reaksiyon bölgesi olamaz. 5-Bromo-1-penten ile küçük bir parti yapın ve ürünün daha iyi olup olmadığını görün... asetonla temas ettiğinde beyaza dönmesi ürünün farklı olduğunu açıkça gösterir, ancak iyimser görüşünüze göre buna eksik diyebilirim, bu nedenle tarif ettiğiniz gibi "kuyruk" eksiktir ve potensdeki büyük düşüşü açıklar. Kalitede daha olası bir iyileşme için ya 5-bromo-1-penten ya da 1-bromo-5-pentANE kullanmalısınız. Tam olarak bu alanda uzman değilim ama kimya bana bir dereceye kadar mantıklı geliyor çünkü insanların hazırlık hatalarını bu kadar geri döndürülebilir bir şekilde tanımlamalarını da alışılmadık buluyorum. Bence ya olduğundan daha iyi bir potens elde edeceksiniz ya da önemli bir değişiklik olmayacak, bu durumda sorun çözülmekten uzak olduğu için satmamanızı öneririm.