"Küçük noktalar" ile ne demek istediğinizi şimdi anlıyorum, bu kafamı karıştırmıştı. Kesinlikle düz renk tercih edin. Başka bir şeyle temas ettim, bu yüzden doku belirtiyordum, ancak bunu bir resimden söylemek zor. Dükkandan aldığım şey çok kahverengi ve pürüzsüz bir dokuya sahipti, ancak daha kırmızımsı ve dokunulduğunda kumlu olan normal strikerlere kıyasla sakızlı bir bok haline geldi. Phos'u 10 kata kadar geri dönüştürebileceğinizi duydum. Geri eklenen bir miktar ağırlığın üzerine %10 ekliyor musunuz? (Geri dönüşüm sırasında biraz kayıp olduğunu varsayıyorum. Yoksa %10 bunu mu telafi ediyor?) Başka bir deyişle, %10 eklemek kullanılmış RP'nin kalitesini mi, kaybedilen miktarı mı yoksa esasen her ikisini de mi karşılıyor?
Çok cesursun @FritBuchner. Sadece cam ekipman sipariş etmekten bile çok korkuyorum. Burada ve orada çok fazla bir şey değil, beni endişelendiren birleşik sürekli tedarik. Örneğin, biraz ma huang almak istiyorum. İşe yararsa, daha iyi bir şey gelene kadar tekrar yapmak isteyeceğim. Bu, tek seferlik cam eşya alımlarıyla birleştiğinde, önemli değil. Arada bir biraz RP, belki başka çözücüler vs. de ekleyince işler ısınmaya başlıyor. Kimseye ne yapması gerektiğini söylemiyorum, sadece yeni arkadaşlar için olmasa da kendim için iyi bir kelime yaymaya çalışıyorum. Kendi adıma konuşursam, yeterince vurgulanamaz. Kimsenin izlemediğini ya da fark etmeyeceğini düşündüğümde taşaklarımı çıkarmayı seviyorum, bu kimsenin izlemediği ya da fark etmeyeceği anlamına gelmiyor.