Verilerinizi herhangi bir USB cihazında gizleyin

whey?

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
10
Aşağıdaki adımlarda, tüm verilerinizi içeren işletim sisteminizi nasıl taşınabilir ve istenmeyen ziyaretçilerden görünmez hale getireceğinizi çok kolay bir örnekle açıklayacağım.

Dönüşüm kendi kendini açıklayıcı nitelikte olduğu için resimsel olarak belgelenmemiştir.

1. Adım:

Yüksek okuma hızına ve USB 3.1'e sahip bir USB bellek edinin.

Benim durumumda bir Samsung MUF-128AB.

Bu boyutları ile bu amaç için mükemmel.

IrFBH3qk5h

Sadece çubuğun üzerindeki baskıyı kaldırmanız gerekiyor.

Daha sonra "Rufus" aracılığıyla Windows to go / Linux Mint gibi bir işletim sistemi ile önyüklenebilir bir çubuk oluşturursunuz.

Youtube'da bir sürü talimat var.

Kurulum tamamlandığında, bios'a gidin, çubuğu önyükleyin ve ilgili tüm verileri yeni sisteminize aktarın.

Adım 2:

Otantik görünen bir USB şarj onarım kiti sipariş edin.

Şimdi her şeyin açık olması gerektiğini düşünüyorum.

Bir süper yapıştırıcı alın ve kabloyu önce USB C tarafının soketiyle sonra da konektörün kendisiyle yapıştırın.

Soket ile konektör arasındaki mesafeye ve düz hizalanmasına dikkat edin.

Bir pense alın ve falsh cihazının plastik kasasını kesin.

Boyut ile yedek parça arasında hiçbir fark olmadığını göreceksiniz.

Diğer tarafın kapağını yapıştırın ve çubuğu dikkatlice oraya yerleştirmeye çalışın.

Çok bastırmayın, kapağın içindeki bir miktar plastiği çıkarın.

Benim durumumda çubuk biraz daha büyüktü, bu yüzden kapak çatladı, bu yüzden çubuk resimlerde olduğu gibi kasaya biraz eğri oturdu.

Artık sadece "şarj kablosunu" bilgisayara taktığınızda ve Bios üzerinden başlattığınızda erişebileceğiniz ayrı bir işletim sisteminiz var, bu da herhangi bir arama emrinde bulunmayacak ve el konulmayacaktır, çünkü bu bir depolama ortamı değildir.

Q5lIZbWzwF

Hiçbir şey olmadığından emin olmak için, her kullanımdan sonra bilgisayardan çıkarın ve güç adaptörüne takın.

Od76y8APoa
TS5pPjWqlB

Benim gibi daha fazla güvenliğe ihtiyaç duyanlar için bir adım daha var.

Adım 3:

Başka bir USB bellek ve KÜÇÜK bir USB OTG adaptörü satın alın.

WUPOvFbu1H

Ek olarak, bir OXVA xlim SE elektrikli sigara aldım.

PHW9Y3xlIk
NyVKcOgjoF

Bu, videoda gösterildiği gibi yandaki pim çıkarılarak açılabilir.

Tek yapmanız gereken pili çıkarmak, OTG kablosunu kesmek ve USB C portuna lehimlemektir.

FXzYoB37ON

Yeni USB belleği takın, birleştirin ve veri kablosuyla bilgisayara bağlayın.

E5sdwoiFCE

Sistem cihazınızı kablodan başlatın, şifreleyin ve anahtarı diğerine yerleştirin.

Bitir!

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
600
Kütüphaneme kaydedildi :) Bu harika!

whey?

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
10
Teşekkür ederim, umarım güvenliğinizi artırmanıza yardımcı olabilirim.
Elbette kişisel fikirlerinizi de duymaktan memnuniyet duyarım. Neredeyse her şeyin USB ile bağlanabileceğini düşündüğünüzde olasılıklar sonsuzdur.

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
600
Kesinlikle, bunu ayarlamak için zamanım yok ve satıcı olmadığım için% 100 gerekli değil, ancak doğru zaman geldiğinde ayarlayacağım
Aslında android şarj cihazlarının görünümüne uyması için normal bir USB yerine bir USB C-Type'a kaydetmek oldukça çılgınca olurdu! Çoğu dizüstü bilgisayarda zaten C-Tipi bağlantı noktaları var... Dizüstü bilgisayarlardaki c-tipi şarj bağlantı noktaları aracılığıyla veri aktarımının mümkün olup olmayacağını merak ediyorum, ancak bunun gerçekleştirilmesi en kolay şey olacağından eminim

whey?

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
10
Ne yazık ki, bu boyutta bir depolama ortamı henüz bulunmadığından çift taraflı bir usb C kablosu çalışmayacaktır, bu nedenle şarj kablosu için bir usb A bağlantı noktası bulunmalıdır.
Bağlantının kendisi hakkında endişeleriniz varsa, elbette yukarıda belirtilen onarım kitini amaçlandığı gibi kullanabilirsiniz, sadece çubuğu arkadan lehimlersiniz.

Ya da 3. adımda açıklandığı gibi, depolama ortamının cihazın içinde bulunduğu ve yalnızca OTG kablosuyla bilgisayara bağlandığında görülebilen usb C girişli bir cihaz kullanabilirsiniz.
Örneğin bir cep telefonu güç kaynağı.

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
600
Aslında harika olan şey bir oyun kulaklığı veya bunun gibi bir şey olurdu ve çubuğu içine gizlerdi... genellikle normal USB bağlantı noktalarıyla birlikte gelirler

whey?

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
10
Bunu ben de düşünmüştüm. Bu durumda, yukarıdaki resimde olduğu gibi bir adaptör kullanılması gerektiğinden bağlantı türü önemli olmayacaktır.

Bu proje için yer yeterli olacaktır.

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
600
Devrim televizyonda yayınlanmayacak :) İmzanızı beğenin :)

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
600
Bunu radarıma soktuğun için teşekkürler dostum, yakında bazı şeyler hazırlayacağım, çok çok şaşırdım

Mohammed_Lee

Don't buy from me
Resident
Reaction score
8
Duvarımda birkaç Usb soketi var, hepsi de cihaz yüklemek için. Sadece bir tanesi sandisk mikro usb ile kullanılıyor. dışarıdan aynı görünüyor ve bence poponun soketlerinizi yırtması için gerçekten çok fazla şey yapmış olmalısınız.
(ayrıca çok iyi çünkü perifaller söz konusu olduğunda biraz dağınık biriyim zaten o küçük çubuklardan 2 tanesini kaybettim).

Mohammed_Lee

Don't buy from me
Resident
Reaction score
8
(tabii ki taşınabilir şarj aletleriyle de mümkün) Tek ihtiyacınız olan küçük bir çubuk ve bu:

Attachments

• 3NakExlH54.png
    3NakExlH54.png
    192.6 KB · Views: 300

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
600
Bunu bir oyun kulaklığının içine veya manipüle edilmesine rağmen hala kullanılabilecek benzer bir şeyin içine gizleme fikrini gerçekten seviyorum

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
254
Bu çok kurnazca! Bayıldım! Başarılı bir şekilde yapmadan önce birkaç tanesini karıştırdınız mı? Bunu yapıp normal görünmesini sağlayıp sağlayamayacağımı merak ediyorum (Tutkal kaplı çarpık bir kütle değil)

Mohammed_Lee

Don't buy from me
Resident
Reaction score
8
Bu çok kolay. Sadece birini karıştırma ihtimaline karşı 2 ucuz tane alın ;-)

Mohammed_Lee

Don't buy from me
Resident
Reaction score
8
İlgilenen daha fazla kişi varsa, zamanım olduğunda bir nasıl yapılır gönderebilirim

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,117
Deals
1
Şu anda bunu uygulayacak kadar teknoloji meraklısı değilim, bugün de buna çok ihtiyacım yok ama evimin etrafına baktığımda bunu yapabileceğim yığınla şey var. Bluetooth hoparlörler....Duvarımda USB konektörlü prizler var. Araba çakmaklarına, çoklu şarj cihazlarına takılan ve diğer 2 USB konektörünü şarj cihazı olarak bırakanlara sahibim. Video oyun kumandaları. USB şarj aletleri (örneğin USB şarj eden 3 rotor aletim var.... Birinin bu casus yazılımı yapıp satması için geniş bir açık pazar var