• Forumun Türkçe bölümüne hoş geldiniz, kişilerinizi (Jabber, Telegram, Signal, vb.) göndermenin kalıcı bir yasakla sonuçlanacağını unutmayın! Emanet hesabı kullanmadan bir şey almaya veya satmaya karar verirseniz ve para kaybederseniz, size yardımcı olamayacağız.

Methamphetamine P-Efedrin elde etme yardımcı olun

Methamphetamine

Eskobarr

Don't buy from me
New Member
Language
🇹🇷
Reaction score
1
Turkish: Arkadaşlar öncelikle merhaba, Bana yardımcı olmanızı istiyorum.Şuanda elimde P-efedrin Hidroklorür 30mg, iboprofen 200mg, Klorfeniramin maleat 4mg içeren bir hap var buradaki bağlayıcıları nasıl çıkartıp direkt P-Efedrini elde edebilirim ve bundan sonraki süreçte efedrini kristal hale getirip satmak istiyorum bu konu hakkındaki görüş,düşünce ve bilginizden yararlanmak istiyorum teşekkürler

Eskobarr

Don't buy from me
New Member
Language
🇹🇷
Reaction score
1
Öncelikle zaman ayırıp yazdığın için teşekkür ederim. Ama MEK,VM&P Nafta,ksilen nedir internette araştırmama rağmen belirli bi veriye ulaşamadım boya ve nalbur yazıyor ama anlamadım basit düzeyde bi A/B ekstrasyonu anlatımı yapabilir misin rica etsem.

lamer

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
9
mek metil etil keton trendyolda var nafta lepus kimyada satılıyor ksilen de zag kimyada satılıyor illa vm&p nafta almana gerek yok

Eskobarr

Don't buy from me
New Member
Language
🇹🇷
Reaction score
1
Mek:

Ksilen: fırın tineri diye geçiyor doğru mudur ?

Nafta: bahsettiğin ürünler bunlar doğru mu hocam sana zahmet bakar mısın ?

Ayrıca tekrardan teşekkür ederek ürünler bunlarsa geri dönüş sağlar mısın

Last edited: