- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 3
Herkese merhaba, pmk glisidatı mdp2p'ye dönüştürme konusunda (yine) tavsiye almak istedim, en son yaptığımdan bu yana bir yıl geçti ve devam etmeden önce insanlarla kontrol etmek istedim.
Bunu kısa tutmaya çalışacağım.
250 g pmk tozu içeren rbf'ye yaklaşık 500 ml dh20 içinde 40 g naOH soğuk çözeltisi eklendi. Baş üstü karıştırma aralıklı olarak kullanıldı. 2 saat boyunca, sıcaklık maksimum 70c'ye getirildi, 2 saat tutuldu.
Gece boyunca 13c'ye soğutuldu, 45 dakika boyunca her seferinde 10-20ml olmak üzere 150ml soğuk %20 hcl eklendi, sıcaklık yavaşça yükseltildi, aralıklı olarak üstten karıştırma, beklendiği gibi CO2 oluşumu.
Ekleme tamamlandı. Maksimum 90 c sıcaklığa getirilerek 30 dakika tutuldu.
Devam etmeden önce faz ayrışmasının fotoğraflarını ekliyorum.
Bunu birkaç kez yaptım ama yağın bu renge ayrıldığını hatırlamıyorum.
Henüz ekstraksiyona başlamadım (ksilen kullanarak) çünkü önce biraz geri bildirim almak istedim
Şimdiden teşekkürler.
Yakışıklı.
ps Bunu defalarca yaptım. Sadece biraz geri bildirim istiyorum.
Bunu kısa tutmaya çalışacağım.
250 g pmk tozu içeren rbf'ye yaklaşık 500 ml dh20 içinde 40 g naOH soğuk çözeltisi eklendi. Baş üstü karıştırma aralıklı olarak kullanıldı. 2 saat boyunca, sıcaklık maksimum 70c'ye getirildi, 2 saat tutuldu.
Gece boyunca 13c'ye soğutuldu, 45 dakika boyunca her seferinde 10-20ml olmak üzere 150ml soğuk %20 hcl eklendi, sıcaklık yavaşça yükseltildi, aralıklı olarak üstten karıştırma, beklendiği gibi CO2 oluşumu.
Ekleme tamamlandı. Maksimum 90 c sıcaklığa getirilerek 30 dakika tutuldu.
Devam etmeden önce faz ayrışmasının fotoğraflarını ekliyorum.
Bunu birkaç kez yaptım ama yağın bu renge ayrıldığını hatırlamıyorum.
Henüz ekstraksiyona başlamadım (ksilen kullanarak) çünkü önce biraz geri bildirim almak istedim
Şimdiden teşekkürler.
Yakışıklı.
ps Bunu defalarca yaptım. Sadece biraz geri bildirim istiyorum.