- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 30
Hem pseudo/efedrine erişimim var ama hepsi povidon içeriyor. Bununla başa çıkmanın zor olduğunu ve A/B ekstraksiyonunu imkansız hale getirdiğini okumuştum. Bunda yok. Bundan saf pseudo elde etmek mümkün mü? Bunu adım adım nasıl yaparım? Burada meth için bir tarif buldum, sadece başlamak için biraz yardıma ihtiyacım var
seçenek #1
1 film kaplı tablet 60 mg psödoefedrin hidroklorür ve 150 mg ibuprofen içerir
Yardımcı madde içeriği:
Tablet çekirdek içeriği: kalsiyum fosfat; nişasta, mısır; sodyum nişasta glikolat; hipromelloz E-5; magnezyum stearat
Tablet film kaplama içeriği: hipromelloz E-5; makrogol 6000; talk; titanyum dioksit; renkli Ponceau 4R lak %22 (E124)
povidon ve diğer saçmalıklarla nasıl başa çıkılacağını bilen varsa 2. seçenek
psödoefedrin (çok daha fazla)loratadin(5mg)
Yardımcı maddeler:
Tabletin çekirdeği şunları içerir: laktoz, monohidrat; nişasta, mısır; povidon; magnezyum stearat.
Tablet kabuğu şunları içerir: sükroz; kalsiyum sülfat, susuz; kalsiyum sülfat, dihidrat; talk; kauçuk reçine;
arap zamkı; zein; titanyum dioksit; oleik asit; sabun (toz halinde); selüloz, mikrokristalin; karnauba
balmumu; beyaz balmumu.
seçenek #1
1 film kaplı tablet 60 mg psödoefedrin hidroklorür ve 150 mg ibuprofen içerir
Yardımcı madde içeriği:
Tablet çekirdek içeriği: kalsiyum fosfat; nişasta, mısır; sodyum nişasta glikolat; hipromelloz E-5; magnezyum stearat
Tablet film kaplama içeriği: hipromelloz E-5; makrogol 6000; talk; titanyum dioksit; renkli Ponceau 4R lak %22 (E124)
povidon ve diğer saçmalıklarla nasıl başa çıkılacağını bilen varsa 2. seçenek
psödoefedrin (çok daha fazla)loratadin(5mg)
Yardımcı maddeler:
Tabletin çekirdeği şunları içerir: laktoz, monohidrat; nişasta, mısır; povidon; magnezyum stearat.
Tablet kabuğu şunları içerir: sükroz; kalsiyum sülfat, susuz; kalsiyum sülfat, dihidrat; talk; kauçuk reçine;
arap zamkı; zein; titanyum dioksit; oleik asit; sabun (toz halinde); selüloz, mikrokristalin; karnauba
balmumu; beyaz balmumu.