IKA/Corning/VWR'yi hedeflerdim, Fischer de bir seçenek, ancak son zamanlarda bilimsel markaların Walmart'ı olduğu görüşü dolaşıyor. Kullanılmış bir tanesini ucuza kapabilirsiniz, ne kadar dövüleceği ve size ne kadar süre hizmet edeceği bir soru olarak kalacaktır. Ocak gözünün boyutu da göz önünde bulundurulması gereken bir şeydir, plaka kullanacağınız cam boyutuna uyacak mı (ısı merkezden gelecek) yoksa cam garip bir şekilde ondan sarkacak ve muhtemelen devrilecek mi?
Bir başka husus da manyetik karıştırma, re-x için bunun da dahil olmasını isteyeceğinizi varsayıyorum. Üreticilerin listelediği motorların karıştırma kapasitesi en iyi koşullarda H2O'yu karıştırmak için geçerlidir, eğer bulamaca benzeyen 3 litrelik bir karışımı karıştıracaksanız, 3 litrelik bir manyetik karıştırıcı bunu kesmeyecektir.
Malzeme - üzerinde sülfürik asit mi damıtacaksınız? O zaman en ucuzunu isteyebilirsiniz. Bu, her kullanımdan sonra silip kaldıracağınız bir ekipman olacaksa, o zaman her şeyi yapıp seramik kaplı cam da alabilirsiniz.
Tüm bunları ilerledikçe öğrendim, en iyi fiyatlı kaynak ve model hakkında kişisel fikrimi isterseniz, bana PM göndermekten çekinmeyin. Bunu söyleyerek kapı tutmayı teşvik etmiyorum, sadece gerçek şu ki, belirli modellere işaret eden belirli web sitelerine bağlantılar paylaşılmamalıdır, çünkü kolayca işaretlenebilirler (20L(?) şişenin, meth üretim kılavuzlarının çıktığı yükseklikte DEA izleme listesine alınmasıyla olduğu gibi, hepsi aynı kapasiteyi önerdi).