- Solutions
- 4
- Reaction score
- 1,104
- Deals
- 1
Amerika Birleşik Devletleri'nde karaborsada uyuşturucu satışı için bir pazar analizi yapmaya çalışıyorum. Hükümet gruplarından ve web sitelerinden, Amerika Birleşik Devletleri'ndeki karaborsa işlemlerinin değerine ilişkin tahminler ve ele geçirilen veya kovuşturulan pazarlar gibi bazı bilgiler edinebiliyorum, ancak bu bana yalnızca çok temel bazı bilgileri veriyor ve bir pazar analizi çok özel bazı bilgiler gerektiriyor.
Bu anket boyunca hiç kimse verdiği yanıtlar ya da paylaşmayı seçtiği bilgiler temelinde incelenmeyecektir. Yanıtları kaydetmiyorum veya burada görebileceğinizden daha büyük ölçüde kategorize etmiyorum. Amerikalılar için bu sitenin işlevselliğini geliştirmenin yollarını arıyorum ve bu hedef doğrultusunda kaydedilen her ilerleme bu sitedeki herkesin yararına olacaktır. Anlatacak bir hikayeniz veya paylaşacak bir deneyiminiz varsa, elbette çekinmeyin. Bilmek isterim;
Satın aldığınız üründen memnun kaldınız mı?
Fiyatın düşük, adil ya da pahalı olduğunu düşündünüz mü?
Hangi pazar sitesini kullandınız?
Hangi ilaçları aldınız?
Sizce dark web'i uyuşturucu alım satımı için kullanmanın önündeki engeller nelerdir?
Bu şekilde uyuşturucu satın alma veya satma konusunda kendinizi daha rahat hissetmenizi ne sağlayabilir?
Bu anket ve paylaşmayı seçtiğiniz her türlü bilgi veya deneyim elbette anonim ve gönüllülük esasına dayanmaktadır. İlk ben başlayacağım
Bu anket boyunca hiç kimse verdiği yanıtlar ya da paylaşmayı seçtiği bilgiler temelinde incelenmeyecektir. Yanıtları kaydetmiyorum veya burada görebileceğinizden daha büyük ölçüde kategorize etmiyorum. Amerikalılar için bu sitenin işlevselliğini geliştirmenin yollarını arıyorum ve bu hedef doğrultusunda kaydedilen her ilerleme bu sitedeki herkesin yararına olacaktır. Anlatacak bir hikayeniz veya paylaşacak bir deneyiminiz varsa, elbette çekinmeyin. Bilmek isterim;
Satın aldığınız üründen memnun kaldınız mı?
Fiyatın düşük, adil ya da pahalı olduğunu düşündünüz mü?
Hangi pazar sitesini kullandınız?
Hangi ilaçları aldınız?
Sizce dark web'i uyuşturucu alım satımı için kullanmanın önündeki engeller nelerdir?
Bu şekilde uyuşturucu satın alma veya satma konusunda kendinizi daha rahat hissetmenizi ne sağlayabilir?
Bu anket ve paylaşmayı seçtiğiniz her türlü bilgi veya deneyim elbette anonim ve gönüllülük esasına dayanmaktadır. İlk ben başlayacağım