- Reaction score
- 10
За съжаление, направих същия лош опит с aaronstevens. междувременно също така смятам, че е много хитра измамата в aaronstevens!
в началото с по-малки тестови покупки на различни неща всичко беше наред!
комуникацията винаги е била изключително професионална, сега вече знам и че това са били само "мили думи", за да се изгради определено ниво на "доверие"!
Поръчах килограм сух амфетамин!
но при последната покупка той ме прецака подобаващо!
За съжаление бях принуден по различни причини не bb-market escrow да използвам последната покупка (един от тях monero!)
каква беше най-голямата грешка!!!
Вижте какво получих след добри 4 седмици чакане!
Мисля, че снимките, които качвам, говорят сами за себе си!
Виждал съм много мръсотия в живота си, но това бие всичко преди това!
Веднага се свързах с Аарон Стивънс, за да съобщя за измамата и да поискам решение на проблема, тъй като предишната комуникация винаги е била толкова "професионална", че си помислих, че ще намерят решение, което ще направи и двамата щастливи! Накратко, повече Но отново не се чуха "мили думи" и "извинения"!
След това aaronstevens изчезна като призрак!
Също така бих предоставил на администратора на форума историята на електронната ми поща с aaronstevens като доказателство, ако възникнат някакви съмнения!
Винаги си по-умен след това
в началото с по-малки тестови покупки на различни неща всичко беше наред!
комуникацията винаги е била изключително професионална, сега вече знам и че това са били само "мили думи", за да се изгради определено ниво на "доверие"!
Поръчах килограм сух амфетамин!
но при последната покупка той ме прецака подобаващо!
За съжаление бях принуден по различни причини не bb-market escrow да използвам последната покупка (един от тях monero!)
каква беше най-голямата грешка!!!
Вижте какво получих след добри 4 седмици чакане!
Мисля, че снимките, които качвам, говорят сами за себе си!
Виждал съм много мръсотия в живота си, но това бие всичко преди това!
Веднага се свързах с Аарон Стивънс, за да съобщя за измамата и да поискам решение на проблема, тъй като предишната комуникация винаги е била толкова "професионална", че си помислих, че ще намерят решение, което ще направи и двамата щастливи! Накратко, повече Но отново не се чуха "мили думи" и "извинения"!
След това aaronstevens изчезна като призрак!
Също така бих предоставил на администратора на форума историята на електронната ми поща с aaronstevens като доказателство, ако възникнат някакви съмнения!
Винаги си по-умен след това
↑View previous replies…
- Reaction score
- 685
- Deals
- 65
Съжалявам за загубата ви! Безумно е в каква каша се превърна тази тема!
↑View previous replies…
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 17
Не смятам, че е объркан. Добър е за целите на анализа & научаването да се използва по-добре дадена платформа.
- Reaction score
- 685
- Deals
- 65
- Reaction score
- 4
"Хората тук, в тази платформа, не одобряват измамите"
Това е напълно невярно.
Попитайте ме откъде знам.
Това е напълно невярно.
Попитайте ме откъде знам.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 43
- Reaction score
- 4
Не, не защото са го забранили.
"ескроу услугата, която предлагат и която би предотвратила повечето от тези неща на първо място?"
Ключовата дума в това, което сте написали, е "повечето".
Парите, които вложих в ескроу услугата, която предлагат тук, изчезнаха.
"ескроу услугата, която предлагат и която би предотвратила повечето от тези неща на първо място?"
Ключовата дума в това, което сте написали, е "повечето".
Парите, които вложих в ескроу услугата, която предлагат тук, изчезнаха.
- Reaction score
- 4
Cotton Jerzy Съжалявам, че това беше предназначено за marty€mcfly
А, току-що видях това. Не се притеснявам изобщо.
А, току-що видях това. Не се притеснявам изобщо.
- Reaction score
- 4
Ще добавя, само за послепис, че директорията им с връзки тук със сигурност трябва да повдигне няколко вежди.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 43
- Solutions
- 2
- Reaction score
- 1,753
- Deals
- 666
- By HEISENBERG
-
15 Oct
Ескроу парите никога не изчезват. Освен ако не представите публично доказателство за това, което сте казали. Ще бъдете баннат за дискредитиране на репутацията на форума. Всички ние чакаме вашето доказателство.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 17
Доколкото ми е известно & въз основа на анализите, Cotton Jersey: получили сте повече от достатъчно ползи от много "мъдреци" чрез тази конкретна платформа. Ако не бяха те, нямаше да се снабдите с оборудване, за да разберете този вид неща. Има изкуство да бъдеш благодарен добър приятел.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 17
Има начини да получите парите си обратно, дори когато сте измамени акаунт за това! Но трябва да се занимавате с тези, които са сертифицирани и с добра репутация! Не можете да сгрешите.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 17
Да, ескроу определено щеше да предотврати това, но, работата на купувачите е да помогнат на платформата да разбере случващите се проблеми, за да ги отстрани. Ако ви измамят по този начин, има отдел ~ тук в платформата да~ за това, но трябва да е легитимен а претенции, които нарушават условията & биха могли да бъдат предотвратени по друг начин.