- Solutions
- 2
- Reaction score
- 604
Ще ми е интересно да чуя и за доклад
- Reaction score
- 75
Само чакам да пристигне хлорацетилхлоридът и ще имам всичко, от което се нуждая. Ще напиша малък доклад за това, като искам да увелича мащаба на това до х100, така че ще си поиграя и с това след синтеза в малък мащаб. Имам достъп до голямо количество 2-амино-5-хлоро бензофенон и съм готов да споделя , както и може би да направя видео за този синтез.
Вярвам, че това е много важно за хората да научат, може би след като алпрозоламът е толкова евтин за производство, това ще доведе до по-малко барове Xanax, подплатени с фентанил. Само човек може да се надява. Важно е да се отбележи, че основният прекурсор, 2-амино-5-хлоробензофенон, НЕ Е прекурсор, включен в списъка на наркотичните вещества!
@madmoney69
@Hedgie
Вярвам, че това е много важно за хората да научат, може би след като алпрозоламът е толкова евтин за производство, това ще доведе до по-малко барове Xanax, подплатени с фентанил. Само човек може да се надява. Важно е да се отбележи, че основният прекурсор, 2-амино-5-хлоробензофенон, НЕ Е прекурсор, включен в списъка на наркотичните вещества!
@madmoney69
@Hedgie
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 20
Има "планирано" и има "наблюдавано". Дълъг, дълъг списък с наблюдавани химикали. Дори ацетонът и 40% водороден пероксид се наблюдават (в зависимост от част от обема на покупката). Наблюдава се почти всичко безводно. "Защо така и така се нуждаят от 4 литра безводен хидразин, изпратени до техния *апартамент?" Те не пекат бисквити; това е сигурно...