Планираме да печелим пари от реклама на ДНМ и химически реактиви.
С получаването на средства в бюджета ни ще станем още по-добри. Планираме да създадем:
- Химични и фармакологични изследвания на веществата.
- Прегледи на лабораторно оборудване.
- Видео инструкции за синтез на вещества.
- услуга за изпитване на реактиви (ще се занимаваме със закупуване и изпитване на реактиви).
Хубаво е да видя, че поне имате план. Повечето форуми като този просто съществуват, за да изчезнат по-късно без финансиране. Особено ми харесва идеята за тестване на реактиви. Повечето хора не могат да си купят спектрометри и не могат да си представят да изпратят пробите си в обществена лаборатория. Искам да кажа какво ще стане, ако открият, че това са наркотици, нали?
Изпращам моите на Соларис Аналитик.
Той си върши работата и е само 40 долара. Просто изпращам пари в брой и това, което подозирате за пробата, е да нагласите неговата спецификация. Просто му изпратете имейл и попитайте къде да изпратите пробата. При изпращане на няколко мг просто учтиво го помолете да докладва за констатациите на вашия имейл... така че просто трябва имейл за кореспонденция. Нищо повече.
Не съм сигурен дали той оценява, че го поставям на взрив тук, но работата му беше добре препоръчана за липсата на пристрастие. Това е неговата работа. Той прави тестове и доколкото знам, единственият начин да те отхвърлят е, ако си глупав. Той не съди и изглежда готов да отговаря на въпроси. Стига да не го поставяте на опашката. Огън. Така че, уважавайте и се съобразявайте с това, хора.
Ако искам да изпратя моите неща, CW ще разбера ли % чистота и друга информация
търся лаборатория, която прави тестове на кокаин, китайски бял, кристален метамфетамин или нещо подобно, моля, изпратете информация и инструкции и мога ли да комуникирам с него, преди да изпратя пробата
Щях да започна нова тема, но реших да започна тук на 1-во място.
Как да приготвя ацетонов енолат от ацетон+К терт-бутоксид, просто еквимоларни количества ли реагират безводно?
Здравейте, видях, че сте публикували много видеоклипове в публичния YouTube , - имате ли опасения, че публичните видеоклипове в YouTube ще привлекат вниманието към този сайт и ще подкопаят целостта на сигурността ?
В миналото съм преживявал такова съкрушително разочарование, след като съм имал късмета да намеря място, дори 1/2 толкова добро като това, успешно да се сдобия с прекрасни чисти лекарства и след това правителството да го затвори. В най-лошия случай, ако bbgate.com в крайна сметка изчезне поради намесата на gov't, имаме ли някакъв глупаво доказан план да се намерим отново? Чета всичко тук колкото се може по-бързо, защото имам чувството, че този късмет има срок на годност.
Как управлявате хостинга на уебсайта? Клиърнет версията на уебсайта е с домейн .com. Звучи като неприятност да се занимаваш с правоприлагащите органи, които затварят подобни форуми с всеки изминал ден. Вижте как Родиум изгасна поради "проблеми с хостинга" (да, точно така). Между другото, хубаво е, че форумът също има и домейн .onion.
Планирате ли да направите версия на форума, която да не изисква JavaScript? Изпълнението на скриптове в браузъра Tor може да се използва от правоприлагащите органи за проследяване на потребителите на Tor.