Имате въпроси?

eurodisneyspacestation

Don't buy from me
Reaction score
0
Здравей, Hoe Нов съм във форума, но не и в ББ като цяло иначе. Обичам работата ти, но как мога да бъда полезен потребител моля "Howdy doody do yor duty?" lol ya get me star? M.L (много любов) x

TheWaterman

🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇺🇸
Reaction score
47
Сър
Защо мога да кача снимка тук, но когато се опитам да кача такава в пазарните обяви, за да добавя артикул, независимо какъв е размерът на пи, тя се отхвърля като твърде голяма. Можете ли да помогнете с това.

HEISENBERG

Administrator
ADMIN
🥷 RESIDENT 🥷
Solutions
2
Reaction score
2,006
Deals
666
Създайте обявата си и ми изпратете лично съобщение със снимките, а аз ще се опитам да ги кача вместо вас

bbpablo

Don't buy from me
Reaction score
0
По принцип имам повече от един въпрос, но ще го задам с течение на времето
така че за пръв път видях този форум да се рекламира в DREAD и сега dread вече не съществува, предполагам, че планирате да замените dread и/или да направите нещо по-оптимистично от DREAD,

въпросът ми е как смятате да запазите този форум жив и безопасен за всички потребители с цялата му насоченост и участие в бизнес модел свързан с ДНМ, но работещ на clear-net ?

UWe9o12jkied91d

🥷 RESIDENT 🥷
Reaction score
512
Deals
5
Сайтът на clearnet е пренасочен чрез TOR.
И ужасът все още е на разположение 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата чрез i2p, както на всички големи пазари

bbpablo

Don't buy from me
Reaction score
0
Можете ли да ми помогнете с правилното огледало за достъп до DREAD чрез ip2 ?

general

🥷 RESIDENT 🥷
Solutions
2
Reaction score
17
знае ли някой дали видеата за синтез на pvp от youtube ще бъдат преместени във форума по някое време? благодаря.

xoxo2.0

🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇺🇸
Reaction score
171
всички и дори още повече видеоклипове, достъпни в youtube, вече присъстват в този форум в лявата част отидете в раздел видеоклипове (медии) и на страница 2 ще получите синтез на a-PVP.

general

🥷 RESIDENT 🥷
Solutions
2
Reaction score
17
Да, бях наясно с това, thanku.the "pvp" видеоклиповете, които наскоро бяха добавени в utube, са това, което исках. нямам средство за сваляне и записване на видеоклипове от utube.thats why I asked if they would be moved here at some point.I can download from this platform.thanku!

xoxo2.0

🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇺🇸
Reaction score
171
моля, проверете ясно, че под всяко видео има бутон за изтегляне [Забележка: размерът на видеоклиповете е огромен (~475 М) и скоростта е бавна].

flux

Don't buy from me
Reaction score
1
Приятно ми е да се запознаем с вас! Попада ли съобщението ми за приготвянето на живачен нитрат от термометри в категорията "отрови"? Моят acc беше забранен за това

bblanco

🥷 RESIDENT 🥷
Reaction score
47
Здравейте, господине,

Просто се чудя, щракайки из пазара... Чудя се и се надявам да е грешно тълкуване, но както виждам за момента има сключени по-малко от 5 сделки като цяло през пазара? ........
Хората продават ли нещо чрез пазара?

Благодаря!

BB

HEISENBERG

Administrator
ADMIN
🥷 RESIDENT 🥷
Solutions
2
Reaction score
2,006
Deals
666
В момента има 10 сделки в активна фаза. По-късно ще добавим към публичната статистика на форума информация за активните и приключилите сделки

plancklong

🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇺🇸
Reaction score
14
Здравейте, аз съм в САЩ. В средата на януари поръчах някои прекурсори от Европа. Доставчикът се рекламира тук в Списъците. Получих номер за проследяване, когато бяха изпратени, и можех да ги проследя чрез страната на произход. На 31 януари той показа, че все още е в страната на произход и не изглежда да се е преместил оттогава. Ново съобщение в страницата за проследяване (USPS) за 7 февруари, в което се казва: "Не мога да проследявам пратката:

Получихме известие, че пощата на произход се подготвя да изпрати тази пощенска пратка.
и
Преди изпращане
Началната поща подготвя изпращането

Това се казва от 3 седмици. Някой друг има такъв опит? Нормално ли е? Колко време обикновено отнема доставката от Европа до САЩ?

Благодаря ви за отговорите!

bmkadbbsupplier

🥷 RESIDENT 🥷
Reaction score
20
Deals
1
Какъв прекурсор закупихте?" Предоставяме и някои предварителни условия, ноидес бмк пмк и др.

plancklong

🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇺🇸
Reaction score
14
За:
От bmkadbbsupplier
01 март
Добавяне на отметки
plancklong, Обикновено отнема една седмица, за да пристигне с DHL

Това би било добре. Къде се намирате?

До:
От bmkadbbsupplier
01 Mar
Добавяне на отметки
plancklong Какъв прекурсор сте закупили? ние също така предоставяме някои предпоставки, noides bmk pmk и др.

2-бромо-4'-метилпропиофенон, P2NP, бензалдехид и метиламин 40% воден.
Имате ли ги в наличност?

Съжалявам, че трябваше да копирам и поставям, интерфейсът не ми позволява да отговарям директно на вашите отговори

bblanco

🥷 RESIDENT 🥷
Reaction score
47
Здравейте, господине.

понякога не мога да намеря теми или огромни методи, публикувани, когато например давам в: 5MEO, DMT, BDO GBL, BDO към GBL и т.н.

7gSGBVbFcH
Благодаря.

xoxo2.0

🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇺🇸
Reaction score
171
Има ограничение, според което тагът трябва да бъде минимум 4 букви.

трябва да се върнете във форума и след това да опитате отново. би трябвало да е наред, има един период от време, докато пишете отговор или създавате тема, връзката се нулира, трябва да копирате съобщението и да го опресните, а след това да го поставите и да публикувате отново. Попитах за това, но мисля, че xenforo ще го поправи в някоя следваща актуализация в тяхното php repo.

xoxo2.0

🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇺🇸
Reaction score
171
Просто добавете това, което искате от ключовата дума, например 5мео синтез, 5мео ефекти, 5мео продавач или нещо подобно

bblanco

🥷 RESIDENT 🥷
Reaction score
47
Винаги си мисля, че ще намали резултатите ми поради това, че ще бъде тоспецифичен и или погрешно написан и т.н.. няма стрес ще се справя предполагам, че благодаря!