Имате въпроси?

Sir_Smokealot

🥷 RESIDENT 🥷
Reaction score
4
Позволено ли е да се посредничи на доставчици на рс, дори ако те не са спонсори?

Харесва ми този форум, но все още съм съвсем начинаещ в синтеза, затова бих искал да предложа посредничество на rc доставчици, защото познавам изключително добре rc сцената и така бих могъл да върна част от нея.

HEISENBERG

Administrator
ADMIN
🥷 RESIDENT 🥷
Solutions
2
Reaction score
2,006
Deals
666
Какво имате предвид под посредничество?

Sir_Smokealot

🥷 RESIDENT 🥷
Reaction score
4
Някой търси нещо и аз му давам съществуващи доставчици с репутация за това, което търси, ако има такива. (Без допълнителни разходи, само линк или име на доставчик)

Jeff_Benzoz

Don't buy from me
Reaction score
4
Navigating_BB въпрос: w {VPN&Opera} всичко работи, но w {TorOnion App} най-много мога да правя изпращане и получаване на съобщения и няколко други. Това често срещано явление ли е?

HEISENBERG

Administrator
ADMIN
🥷 RESIDENT 🥷
Solutions
2
Reaction score
2,006
Deals
666
Това е проблем от страна на браузъра, а не от наша страна.

GermanWhite

Don't buy from me
Reaction score
0
Здравейте,
Може ли някой да ми помогне. Имам камъни MDMA, които искам да превърна в течност и след това да ги превърна отново в калъпи за скриване. Някой знае ли процедурата или къде мога да намеря процедура във форума за превръщане на MDMA скалите в течност и обратно в 1 твърд обект MDMA.

Jeff_Benzoz

Don't buy from me
Reaction score
4
Wtf е плесен? Като че ли говориш за формулата за вейп на ПЕГ?

sm0ker

🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇺🇸
Reaction score
1
Питам това за трети път. Имам доста добър сборник по синтез на МА (PDF) къде мога да го публикувам? Всяка тема с този въпрос беше изтрита...

workworkwork

🥷 RESIDENT 🥷
Solutions
1
Reaction score
32
Не мога да отговарям на съобщения, само аз или не е възможно да използвате бутона за отговор на тор браузър?

stoneda$$a$$in

Don't buy from me
Reaction score
1
След като обикаляхте с часове и часове най-накрая член, има ли начин да рекламирате това, което търсите... в пример ; метаквалон, "714", куалуди. Не мога да намеря проверен продавач в интернет. Благодаря ви.

Cotton Jerzy

🥷 RESIDENT 🥷
Reaction score
4
Знам, че няма стопроцентова гаранция за безопасността на купувача, но дали закупуването чрез системата за ескроу на този форум значително отсява евентуалните полицаи?

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Employee
🥷 RESIDENT 🥷
Solutions
5
Reaction score
1,679
Deals
1
Със сигурност мисля така, те знаят, че няма да получат парите ви, докато не получите каквото и да е и не го одобрите.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Employee
🥷 RESIDENT 🥷
Solutions
5
Reaction score
1,679
Deals
1
@HEISENBERG, трябва ли да отговарям на тези въпроси, ако смятам, че знам ( например човек, който пита за PDF файловете си за синтез, къде да ги публикува, библиотеката [моя отговор]) или това е за административен отговор?

Cotton Jerzy

🥷 RESIDENT 🥷
Reaction score
4
Оценявам отговора ви много високо.

Благодаря ви.

lacusht91

Don't buy from me
Reaction score
1
Хи. Искам да направя първото си пазаруване на пазара. за какво трябва да внимавам ? Всички продавачи на пазара вече са добре ?

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Employee
🥷 RESIDENT 🥷
Solutions
5
Reaction score
1,679
Deals
1
Наблюдавате нещо, което искате да купите?🤷🤔 това е нещо, което трябва да научите сами. Ако е твърде лесно, няма да се научите. Цялата информация, от която се нуждаете, е тук. Издърпайте един стол и започнете да четете

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Employee
🥷 RESIDENT 🥷
Solutions
5
Reaction score
1,679
Deals
1
Наблюдавате нещо, което искате да купите?🤷🤔 това е нещо, което трябва да научите сами. Ако е твърде лесно, няма да се научите. Цялата информация, от която се нуждаете, е тук. Издърпайте един стол и започнете да четете . Не, CAVEAT EMPTOR

SasquatchMonero

Don't buy from me
Reaction score
12
Защо плащанията за надграждане на сметките се извършват с помощта на биткойн? Btc е проследим като fvck. Защо не използвате Monero за плащанията там?

2-79-790125

🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇺🇸
Reaction score
29
Разкривайки пълното ми невежество тук, но БТК е проследима? Можете ли да обясните на непрофесионален език с какво Monero се различава от BTC и следователно е по-малко проследима?

vis

🥷 RESIDENT 🥷
Reaction score
108
БТК са проследими завинаги. Монеро са за пет дни

Muktika

🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇷🇺
Reaction score
3
Здравейте. моля, дайте линк към инструкциите за измерване на температурата в колбата.
p/s
колба 5000 мл, термометърът трябва да е дълъг, за да достигне до течността? помислете за живачен модел? благодаря ви.

tuko.salamanka

Don't buy from me
Reaction score
0
Някакви идеи как да премина теста за кучета, които искам да изпратя хаш от далечен град