Looking for a vendor Има ли доставчици на РК от цял свят, с изключение на Китай?

malayboy

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
35
Всички препоръчани доставчици на РК, които предоставят

Китай RC продавачи мисля, че най-вече са измама сега, но Европа продавач в BB форум списък не предоставят тези, някакви други доставчици предложение?

HIGGS BOSSON

Expert
Solutions
1
Reaction score
727
Не е проблем тези вещества да се купуват в Европа и Китай, те са законни. Те не са психоактивни (RC), използват се при синтеза на канабиноиди

rickyrick

Don't buy from me
Resident
Reaction score
48
Можете да сключите сделка с легитимни китайски химически компании за тези химикали.

malayboy

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
35
Какво трябва да се направи, ако (1Н-индол-3-ил)(2,2,3,3-тетраметилциклопропил)метанон cas 895152-66-6 ?

защото поръчах от Китай и сега нямам отговор, понякога просто поръчваме всичко наведнъж, вместо да поръчваме от много доставчици с много химикали

WillD

Expert
Reaction score
1,062
Да
Zero Day може да помогне с надежден доставчик

Waterman1967

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Знаеш, че ако успееш да стигнеш до Германия, ще бъдеш богат човек. Оттам ми трябват 2000 литра на месец. Имам кукичката, трябва ми някой, който да я открадне до САЩ. Бих платил десет долара на единица над цената и разходите. Това е добра храна. 20 стелажа на месец можеш да направиш добре и да спестиш за черни дни. Направете контакти там. Струва си да се помисли.
o o

Waterman1967

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Освен това ще имате някои
не в BASF, това е доста добър производител на химикали, според мен.

malayboy

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
35
Съжалявам, но трябва да съм наясно какво имате предвид, имате нужда от 2000L noids от Германия до САЩ?