Question Някакви прости лекарства, които можете да направите в Англия?

joesmith1001

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Има ли прости лекарства, които можете да направите в Обединеното кралство, без да се налага да купувате от чужбина?

HIGGS BOSSON

Expert
Solutions
1
Reaction score
793
Ако можете да ни кажете какви магазини за химически реактиви, има в Англия, например, под формата на връзки към техните уебсайтове, ще ви предложим варианти за синтез на наличните химически реактиви.

Last edited by a moderator:

chemistrydude

Don't buy from me
Resident
Reaction score
25
Каква е думата просто, наркотиците са стимулатори, не е просто JWH-018 ще ви отнеме 7 часа синтез и това е "най-лесният" синтетичен канабиноид

chemistrydude

Don't buy from me
Resident
Reaction score
25
амфетаминът ще ви отнеме 12 часа, така че не си намирайте лесен "синтез", защото може да е опасен и безполезен, по-добре е да синтезирате нещо трудно, защото си струва.

chemistrydude

Don't buy from me
Resident
Reaction score
25
като Alpha-PVP и Alpha-PHP, но не вземайте и двете, защото ще ви увредят съзнанието, това и двете са добри за продаване, но амфетаминът е в пъти по-добър, така че можете да вземете амфетамин, защото няма да увреди съзнанието, но все пак не вземайте много наркотици, защото по-добре е да вземете малко, а след това да предозирате.

bunny

Don't buy from me
Resident
Reaction score
6
Имам също така проблем
мога ли да получа hlep
Много е трудно да се намери какъвто и да е реагент за каквото и да е Съдържанието й
мога ли да дам всички реактиви, които са налични
и ми кажете кой продукт мога да направя.

HIGGS BOSSON

Expert
Solutions
1
Reaction score
793
Пишете в лични съобщения, ще намерим решение на вашите проблеми и въпроси