ИЗМАМА ПРИ ИЗЛИЗАНЕ ОТ ПАЗАРА НА АРЕС - СТОЙТЕ НАСТРАНА

moneysculptor

Don't buy from me
Member
Reaction score
4
Здравейте на всички, бях измамен на пазара ARES, те правят измама EXIT и ви предлагам да стоите далеч от тях.
Техните продавачи изобщо не отговарят, поръчката ми беше направена отдавна и все още не е изпратена, екипът на персонала не отговаря на билетите, предоставих валидни доказателства на уебсайтовете, на които се рекламират, и те започват да ги премахват.

В момента те са премахнати от "Torhoo"

Връзка в Torhoo за пазара Ares: https://torhoo.com/reviews-guides/ares/

G1yC1n3

Don't buy from me
Member
Language
🇬🇧
Reaction score
1
Изглежда като измама на изхода. Направих поръчката преди повече от 4 седмици. Не мисля, че изобщо е изпратена на първо място. Продавачът Billflakes не комуникира само с едно съобщение преди финализирането на изказването: ,,да, ако не пристигне, отворете aidpute".
Оспорих и нищо не се случи в продължение на една седмица, след което отворих билет с администратора H0riz0n и той/тя изобщо не отговори, а затвори билета. Оттогава няма никакви отговори от тях.

moneysculptor

Don't buy from me
Member
Reaction score
4
Да, така е, същата гадост се случи с мен с counterking, той отговори на едно съобщение преди поръчка, направи поръчка, никой не реагира на гадостта, билетите са затворени като след 4-5h, изход измама 1;1

penta

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
Има ли други големи пазари в момента?