Производство на D-METH в търговски мащаб?

FredDurst

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Language
🇬🇧
Reaction score
14
Deals
Знае ли някой кой метод е най-добрият за производство на D-METH в търговски мащаб?

Osmosis Vanderwaal

Moderator of the US Forum
⭐️MODERATOR⭐️
🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Solutions
5
Reaction score
1,681
Deals
Методът, с който можете да си набавите всички химикали, с които да го направите, без да предизвикате подозрения.

FredDurst

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Language
🇬🇧
Reaction score
14
Deals
Благодаря за отговора.

Да кажем, че имам много добър достъп до всички основни химикали, във всяко количество, което ми е необходимо, чрез черния пазар.

Кой би бил най-добрият метод?

CryoThio

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Language
🇺🇸
Reaction score
74
В действителност не съществува най-добър метод. Потърсете как холандците произвеждат мдма, процесите са същите, може би има някои малки разлики.

Osmosis Vanderwaal

⭐️MODERATOR⭐️
🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Solutions
5
Reaction score
1,681
Deals
Редукция на ефедрин/псевдоефедрин чрез метода на Нагай за този нехимик
Защото се преминава направо от Е към М, без да се преминава нататък (т.е. без междинни продукти и с едно гърне), известен също като метод на хидроядрена киселина и фосфор. Интересно ми е какво би казал един химик.

FredDurst

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Language
🇬🇧
Reaction score
14
Deals
Правилно ли мисля, че методът на Нагай се различава от метода на йод+червен фосфор, като заменя йода с хидроедна киселина? По този начин се пропуска етапът на реакция на йода с червения фосфор за получаване на хидиойодната киселина на място?

Бихте ли казали, че методът на Нагай е подходящ за многокилограмови партиди?

Не съм виждал много описания на метода на Нагай

Last edited:

Raz

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Language
🇺🇸
Reaction score
37
Няма пряка от Е до М. Между тях има йодоефедрин. HI сам по себе си се нуждае от червен фосфор, за да може да бъде рециклиран след превръщането на ефедрина или псевдоефедрина в М. Така че независимо по кой начин се прави, като се започне с HI или чрез създаването му по време на реакцията (латинският ми не е добър, така че няма да казвам на място), се използва форма на фосфор за превръщането на йода в хидроефедрин.

Osmosis Vanderwaal

⭐️MODERATOR⭐️
🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Solutions
5
Reaction score
1,681
Deals
Това не е механизмът на реакцията за HI/P. Според Този документ той никога не е междинен продукт на йодида.
Хидроиодната киселина е йодиран водород+H20. Както беше посочено, HI/P и методът на Нагей се различават само по това къде и кога се прави Hi.
За да разберете, че ролята на фосфора в реакцията е рециклирането на I, който се свързва с водорода, за да възстанови HI, прочетете този документ , но също и този, и още един, и може би този за финал

FredDurst

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Language
🇬🇧
Reaction score
14
Deals
Благодаря и на двамата. Много информативно. Къде мога да намеря действителен синтез стъпка по стъпка, използвайки HI/P маршрут?

Osmosis Vanderwaal

⭐️MODERATOR⭐️
🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Solutions
5
Reaction score
1,681
Deals
В линковете, които посочих по-горе, има няколко такива. Архивът на Rhodium се намира на Erowid в моите линкове, където се намира и архивът на "The hive", който е архив на форум с възможност за търсене, също и TheVespiary. Org има огледала и на двете, както и собствен форум по химия.

Osmosis Vanderwaal

⭐️MODERATOR⭐️
🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Solutions
5
Reaction score
1,681
Deals
Избрах този метод заради простотата и добива, който може да достигне 95% , но щях да го използвам само докато се науча на останалите 10 метода. Има една рецепта в стил "разклати и изпечи", в която се използва литий от батерии Energizer и амониев нитрат от студени опаковки за мигновено замразяване ( могат да се използват и други източници на амониев йон,) в бутилка от 1 литър от сода, която е моят избор за скритост. Тя е запечатана по време на реакцията, така че няма миризма, няма лабораторни съдове, не се нуждае от топлина, бутилка от сода е незабележимаһттр://.....

Lordoftheshard 2

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Reaction score
46
Хипофосфорна киселина, йод и еф/ псевдосинтез

btcboss2022

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Solutions
1
Reaction score
675
Deals
Проблемът тук е получаването на големи количества еф или псевдо

btcboss2022

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Solutions
1
Reaction score
675
Deals
Знам, че така няма да са подходящи за търговски мащаб, ако не са налични прекурсори. Но добре, добра информация, благодаря.

New deal
Reaction score
0
Здравейте, момчета, възможно ли е да получите съвет за нещо относно метода, при който се използва хипофосфорна киселина, йод и ефидрен. Разполагам с всички тези съставки в големи количества и използвам този метод от много години насам, обаче винаги съм използвал псевдоефедрин, сега имам ефедрин и от всичко, което съм проучил, ми казва, че трябва да увеличите количеството на киселината и йода, за да направите по-силна редукция, прочетох, че вместо обичайната 1:1:1 е 1:2:2 и дори 1:3:3 1 част ефидрин 2 йод 2 хипофосфорна киселина, когато използвате ефедрин може ли някой тук да ми даде ясна представа за метод, използващ съставките, които току-що споменах, моля

PNicole

Newbie
New deal
Reaction score
31
Набавянето на ефедрин е трудно. Преди това той е бил най-фалшифицираният и проблематичен прекурсор, с който е трябвало да се работи. Знаех за няколко истории за 25-килограмови варели с фалшифицирана долна част с последици от всички страни.

Може би днес ситуацията е по-различна от тази през 2004-8 г. ? Ако сте сигурни, че разполагате с подходящия ефедрин и това е икономически изгодно, това е абсолютно най-лесният метод за по-големи мащаби.

Ако не сте толкова сигурни, използвайте P2P