Добрият стар печат със слон. Др бяха красиви слонове и делфини перуански преди време. За разлика от тях тази снимка крещи НЕП. Дори не си мислете, че това е системна работа, а тухла, която е трябвало да бъде смесена. Ето как изглежда блясъкът. Вероятно е смесена с прока или тетра. Освен това можете да видите, че ръбовете все още са на нея. Средната филтърна хартия току-що е била свалена.
О, да, може би това все още може да бъде системна работа, но мисля, че този, който е поставил тухлата в сушилнята за твърде дълго време без защита, отделно от филтърната хартия
If you leave out to dry the brick tends to turn yellow. Its good to cover it. We use plastic over here but i wanto to try vacuum oven pressed between aluminum foil and see if the shine on top is better
Случвало ли ви се е сами да кристализирате добра основа? Така че първо също "изпържете" вашата база в хексан и т.н. и след това я разтворете във вашите разтворители и т.н. и т.н. и т.н.
Получавате блясък , текстура всичко, но блясъкът е да речем 1 цяло, а не дискотечно кълбо от перли. Те добавят нещо допълнително за този перлен ефект, какво точно не знам.
Между другото, тази тухла на слон ли беше базова работа? Защото си представям, че тухлата с короната също е била базова работа, но тя просто изглежда добре. Какво се е объркало с този слон?
Като хартия използвам различни видове крепирана хартия, която покривам с фолио, от което имам и различни дебелини. Наистина зависи от това какво иска клиентът и какъв вид търговия е...
Италиански наред с други, но и други, не мога да намеря снимката така ще търся утре евеб. Също така не се притеснявам за горната част на блока, при печата, но по-скоро ако е счупен, тогава блясъкът просто не е наред
Хм, може би това зависи от вашия процес. Макар че всъщност не знам каква разлика имате предвид. Пресовате ли кокса веднага след като сте го филтрирали с кърпата от разтворителя? Или първо го затопляте в микровълнова фурна и след това го пресовате. Има толкова много фактори, които могат да играят роля по отношение на блясъка, но мисля, че и вие знаете това
Получих товаместо и го промих в дестилиран ацетон. Той има хубав гладък блясък. Не е с искрящи петна, а като избелял алуминийвероятно все още има някаква борна киселина в него, но най-вечепослепицата е подходяща за качествен материал. В чист вид кокаинът е кристал, можете да видите, че част от него е транслуцентна. Той е сух
Are these results from base that has been turned to hcl or are they from hcl powder. Because if you got this look from cocaine hcl powder WOW! I would require your teachings!